Airsoft-Pieksämäki
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Airsoft-Pieksämäki

#pmksoft
 
PääsivuPääsivu  Latest imagesLatest images  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

 

 Foorumin yleiset käyttäytymisohjeet

Siirry alas 
3 posters
KirjoittajaViesti
jussijulma

jussijulma


Viestien lukumäärä : 224
Join date : 22.04.2008
Paikkakunta : PIEKSÄMÄKI

Foorumin yleiset käyttäytymisohjeet Empty
ViestiAihe: Foorumin yleiset käyttäytymisohjeet   Foorumin yleiset käyttäytymisohjeet Icon_minitimeTo Toukokuu 01, 2008 8:41 pm

Foorumin yleiset käyttäytymisohjeet

Järjenkäyttö: Järjenkäyttö on tärkein sääntö. Järkeä käyttämällä pääsee jo pitkälle, mutta tässä on muutamia sääntöjä joita myöskin noudatetaan.

Kieliasu: Kirjoita mahdollisimman selkeää suomenkieltä! Viestistä olisi hyvä löytyä muutamat perusasiat, kuten isot alkukirjaimet, välimerkit ja mielellään ainakin helpoimmat yhdyssanat (joillekin nekin tosin näyttävät olevan ylivoimaisen vaikeita). Kovin moni tuskin haluaa lukea myöskään kaikenmaailman X-, Q- ja C-koristeltuja sanoja, eli kaikki niiQ ohaC peeloilut jätetään suosiolla sinne Demin puolelle.

Viestien sisältö: Kommentoi ja keskustele asiallisesti ja mieti mitä kirjoitat. Foorumi on yleinen keskustelulauta, joten sinne ei kuulu neekerivitsit ja muu rasismi. Perustele myöskin kantasi mahdollisimman hyvin, viesteillä ei ole kovinkaan paljon informaatioarvoa jos niissä on vain muutama sana joissa lukee esimerkiksi "ihan kiva".

"Muokkaa"-napin käyttö ei todellakaan ole kiellettyä, se on jopa suotavaa. Älä kirjoita kahta viestiä peräkkäin, vaan muokkaa edellistä jolloin vältytään tuplapostauksilta, jotka ovat varsin epämukavia. Turhaa paskanjauhantaa välttäkää foorumilla, koska sitä varten meillä on IRC-kanava: #pmksoft @ Qnet. Siihen liittyvää säännöstöä löytyy täältä.

Hymiöt: Viestejä ei myöskään ole mukava lukea jos sieltä hyppää silmille kymmeniä hymiöitä. Rajoita hymiöiden käyttöä ja mieti sopivatko hymiöt lauseeseen, jota olet kirjoittamassa.

Nimimerkki: Foorumilla nimimerkkinä olisi hyvä olla nimimerkki josta sinut tunnistetaan. Jos sinulla ei tälläistä nimimerkkiä ole, laita "personal text"-kenttään (kyseinen kenttä löytyy "profile" kohdasta) oma nimesi, mieluiten muodossa: Etunimi + Sukunimi. Toinen vaihtoehto on sijoittaa nimensä allekirjoitukseen, mutta personal text on huomattavasti suositeltavampi.

Avatar: Avatariksi olisi suotavinta valita kuva itsestäsi, joka on mielellään hyvän maun mukainen. Goatset saavat bänniä.

Bannit: Foorumilla myöskin annetaan bannia jos joku rupeaa tahallisesti pilkkaamaan muita tai tekee muuta tyhmää. Nyrkkisääntönä pidettäköön, että kaikki typerä toiminta voi johtaa bänneihin, mikäli se toistuu tarpeeksi.

Moderaattorit valvovat keskustelun asiallisuutta ja muokkaavat viestejä jos huomaavat niissä jotakin muokkaamista. Säästäkää kuitenkin heidän työtään ja toimikaa järkevästi.

Siirretty vanhalta foorumilta:
« Last Edit: 05/23/2006 at 11:14:23 by Vili »
Takaisin alkuun Siirry alas
jussijulma

jussijulma


Viestien lukumäärä : 224
Join date : 22.04.2008
Paikkakunta : PIEKSÄMÄKI

Foorumin yleiset käyttäytymisohjeet Empty
ViestiAihe: Vs: Foorumin yleiset käyttäytymisohjeet   Foorumin yleiset käyttäytymisohjeet Icon_minitimePe Loka 17, 2008 9:47 am

Jouduin tänään käyttämään adminin ylivaltaa ja poistelemaan turhia ja typeriä postauksia peli-ilmoituksesta! Sinne ei kirjoitella idioottimaisuuksia eikä turhaa löpinää. Kysymyksillekin löytyy oma palstansa.

Lähetän varoituksen parille parille yli-innokkaalle alokkaalle. Ellei varoitus tepsi bannit heiluu IP-osoitteen tarkkuudella.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rahi

Rahi


Viestien lukumäärä : 490
Join date : 01.05.2008
Ikä : 38
Paikkakunta : Päämaja

Foorumin yleiset käyttäytymisohjeet Empty
ViestiAihe: Vs: Foorumin yleiset käyttäytymisohjeet   Foorumin yleiset käyttäytymisohjeet Icon_minitimeSu Toukokuu 08, 2011 11:01 pm

Uusien aiheiden luonti karkaa välillä käsistä. Huomio varsinkin uudet foorumin käyttäjät, kuin myös vanhat: selatkaa foorumi läpi, ennen kuin teette uutta aihetta. Todennäköisesti laudalta löytyy jo jokin sopiva ketju, missä esittää kysymyksensä. Kuten:

- aloittelijoiden kysymykset https://airsoft-pieksamaki.palstani.com/t133-aloittelijat-kysyvat-harrastajat-vastaavat
- tekniset ongelmat https://airsoft-pieksamaki.palstani.com/t40-tekniset-ongelmat-ja-niiden-ratkaiseminen
- pienet kysymykset https://airsoft-pieksamaki.palstani.com/t9-yleista-lorpottelya-kysymyksia-ja-vastauksia
Takaisin alkuun Siirry alas
Roppari

Roppari


Viestien lukumäärä : 214
Join date : 14.05.2008
Ikä : 35
Paikkakunta : Pieksämäki

Foorumin yleiset käyttäytymisohjeet Empty
ViestiAihe: Vs: Foorumin yleiset käyttäytymisohjeet   Foorumin yleiset käyttäytymisohjeet Icon_minitimeMa Huhti 02, 2012 2:24 pm

Pari hyvää linkkiä lisää foorumille:

- Hihanauhoista: https://airsoft-pieksamaki.palstani.com/t318-hihanauhat
- Hyvää informaatiota, sisältää myös erinomaisen oppaan pukeutumiseen: https://airsoft-pieksamaki.palstani.com/t154-aloittelijan-tietopaketti
- Peliin ilmoittautumisesta: https://airsoft-pieksamaki.palstani.com/t94-peli-ilmoitus-ja-ilmoittautuminen-peleihin-lue-ennen-kuin-kysyt
- Ohjeet pelin järjestämisestä: https://airsoft-pieksamaki.palstani.com/t5-ohjeet-peli-ilmoituksen-tekemiseen
- Kauppapaikan säännöt: https://airsoft-pieksamaki.palstani.com/t749-kauppapaikan-saannot-lue

Ja kuten huomaatte siirsin infon ylimmäiseksi että sen näin ehkä joku huomaa ensimmäisenä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content

Foorumin yleiset käyttäytymisohjeet Empty
ViestiAihe: Vs: Foorumin yleiset käyttäytymisohjeet   Foorumin yleiset käyttäytymisohjeet Icon_minitime

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Foorumin yleiset käyttäytymisohjeet
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Foorumin uudistaminen

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Airsoft-Pieksämäki :: Info :: Foorumin säännöt-
Siirry: