Airsoft-Pieksämäki
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Airsoft-Pieksämäki

#pmksoft
 
PääsivuPääsivu  Latest imagesLatest images  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

 

 Missä pelaajat ?

Siirry alas 
+8
Pantheus
Tetris
Jirry
kase
FinnViking
ökkölänpökö
aavetykki
AAA
12 posters
KirjoittajaViesti
AAA
Viestien lukumäärä : 1
Join date : 04.07.2013

Missä pelaajat ? Empty
ViestiAihe: Missä pelaajat ?   Missä pelaajat ? Icon_minitimeTo Heinä 18, 2013 10:22 am

Oper.Olkon peruttii joka oli paska juttu. Isompia pelejä lähellä on niin vähän.
Mustavuorenkin peliin on vielä vähän menijää ilmottautunut.

Ryhdistäytykää!
Takaisin alkuun Siirry alas
aavetykki

aavetykki


Viestien lukumäärä : 63
Join date : 06.07.2013
Ikä : 22
Paikkakunta : Pieksämäki

Missä pelaajat ? Empty
ViestiAihe: Vs: Missä pelaajat ?   Missä pelaajat ? Icon_minitimeKe Marras 13, 2013 10:58 am

Niinpä missä kaikki oikeen on viime vuonna oli kuulemma vähintää joka toinen viikonloppu pelit nykyää kuukauden välein tai 2 kuukauden välein miksi näin harvoin eikö ole enää softaajia vai mikä syynä ettei oo porukkaa onko työt
Takaisin alkuun Siirry alas
ökkölänpökö

ökkölänpökö


Viestien lukumäärä : 73
Join date : 09.12.2009
Ikä : 28
Paikkakunta : Kuopio

Missä pelaajat ? Empty
ViestiAihe: Vs: Missä pelaajat ?   Missä pelaajat ? Icon_minitimeKe Marras 13, 2013 4:48 pm

Tuskimpa kovin monella työt painaa päälle, kun airsoft-pieksämäen softaajat on aika nuoria suurimmaksi osaksi, mutta osalla voipi kyllä olla töitä/muuta tärkeää tekemistä. Monet "vanhemmista" softaajista ei taida vaan jaksaa tulla mihkään kymmenen pelaajan viikonloppupeleihin. Loput softaajat sitten varmaankin mätänee tietokone penkkiinsä kiinni. Very Happy 
Takaisin alkuun Siirry alas
FinnViking

FinnViking


Viestien lukumäärä : 367
Join date : 29.08.2011
Ikä : 23
Paikkakunta : Pieksämäki

Missä pelaajat ? Empty
ViestiAihe: Vs: Missä pelaajat ?   Missä pelaajat ? Icon_minitimeKe Marras 13, 2013 7:39 pm

Joo, 2 vuotta ja vuosiin sitten oli pelaajia. Monet on lopettanu ja mä en oo järkänny kauheesti pelejä viime talven jälkeen, olen ollut melkeinpä ainoa järjestäjä tänäkin vuonna. Ajattelin tämän talven pitääkkin taukoa ja laittaa aseet ja varusteet kuntoon, meneehän tohon ripariinkin talvella nyt aikaa, mut ei kesällä sit Smile mutta todellakin monet istuu pelaamassa tai ei muuten jaksa, kun tarpeeks laittaa peli-ilmoja niin tulee niitä pelejäkin.

Pahoittelen lumiasta johtuvia kirjoitusvirheitä ja väsymyksestä johtuvaa epäselvyyttä.
Takaisin alkuun Siirry alas
kase

kase


Viestien lukumäärä : 185
Join date : 22.04.2008

Missä pelaajat ? Empty
ViestiAihe: Vs: Missä pelaajat ?   Missä pelaajat ? Icon_minitimeTo Marras 14, 2013 12:01 am

Kyllä. Aktiivisesti vaan uutta ilmoitusta kehiin..
Takaisin alkuun Siirry alas
Jirry

Jirry


Viestien lukumäärä : 23
Join date : 02.05.2008
Paikkakunta : Pieksämäki

Missä pelaajat ? Empty
ViestiAihe: Vs: Missä pelaajat ?   Missä pelaajat ? Icon_minitimePe Marras 29, 2013 8:24 pm

En haluaisi olla pessimistinen mutta kun katsoin että foorumeilla on 348 rekisteröitynyttä käyttäjää ja jos pelaajia ei saada kasaan edes viittä niin eihän tuo nyt hemmetti voi pitää paikkaansa. Moderaattori voisi vähän poistella noita turhia tunnuksia niin olisin itsekin perillä ketä näissä piireissä nykyään pyörii.

Olen laittanut vermeet kuntoon ja aloitan pelaamisen aktiivisesti samantien kun pelit vain sattuvat kohdalle. Säällä kuin säällä. En ole nähnyt yhtäkään uutta pelipaikkaa ja selkiönkallion menettäminen repäisi palasen softaajan sydämestäni. Se paikka oli osa koko pmksoftin identiteettiä ja ehkä osasyy järjestön hiljaiselolle. Toinen on taas jussijulman kiireellisyys joka karsii porukkaa; äijä on kuitenkin koko paikallisen skenen isä.

Asiasta kukkaruukkuun; Jotta voisimme toimia aktiivisesti ja ylläpitää järjestön toimintakykyä niin tarvitsemme porukkaan aseiden korjaajia ja niitä jotka tietävät mistä kiikastaa.

Ilmoittaudun aseiden korjaajaksi itse. Ja jos jokin muu kuin mecha ja kuoret on paskana niin pystyn koneistamaan/työstämään aseiden osia metallista; alumiini, rosteri, musta rauta... titaani on liian kallista joten voitte heittää haaveet tuhoutumattomista rattaista ja muista sen kaltaisista kankkulan kaivoon. Ainoa mitä tarvitsen on osan mitat ja jonkinlainen töherrys millainen sen pitäisi olla.

Kuitenkin, nyt vaan niskasta kiinni ja peleihin ne jotka oikeasti ennättävät. Yritetään edes ensi kesään mennessä saada porukka motivoitua niin, että operaatio X eli jokin isompi peli voisi toteutua. Nostan hattua jo valmiiksi niille jotka ovat pysytelleet toiminnassa mukana senkin aikaa kun itse olen ollut poissa kuvioista.

Ja lopuksi; Darkki-:n gauhuXnipa ei ole enää paikkakunnalla joten voitte olla huoleti... en tule ampumaan lommoja glockeihin tai headshotteja 150 metrin päästä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Tetris
Viestien lukumäärä : 192
Join date : 22.11.2009
Ikä : 24
Paikkakunta : Pieksämäki

Missä pelaajat ? Empty
ViestiAihe: Vs: Missä pelaajat ?   Missä pelaajat ? Icon_minitimeLa Marras 30, 2013 2:18 pm

Tämän hetken pelaaja kato johtuu todennäköisesti siitä että kamat on pistetty talviteloille odottelemaan kevättä. Itselläkin viikonloput menee metsästellessä eikä aika riitä kaikkeen, mutta eiköhän keväällä asia korjaannu.
Takaisin alkuun Siirry alas
Pantheus

Pantheus


Viestien lukumäärä : 98
Join date : 02.05.2008
Paikkakunta : Mikkeli

Missä pelaajat ? Empty
ViestiAihe: Vs: Missä pelaajat ?   Missä pelaajat ? Icon_minitimeMa Joulu 09, 2013 2:21 pm

Varmaan tässä parin viime vuoden aikana on taas muutama "aktiiviporukka" opiskelujen ja töiden yms. myötä vaihtanut paikkakuntaa ja ei täten juuri peleissä vieraile. Ei siis taida olla aina BF4:n ilmestymisestä ja jaksamisesta kiinni.

Kamppeet edelleen löytyy, aikaa ei niinkään. Kuitenkin kevättä tässä odotellaan, hipelöidään asetta ja mietitään mistä saisi rahaa uusiin osiin.
Takaisin alkuun Siirry alas
aavetykki

aavetykki


Viestien lukumäärä : 63
Join date : 06.07.2013
Ikä : 22
Paikkakunta : Pieksämäki

Missä pelaajat ? Empty
ViestiAihe: Vs: Missä pelaajat ?   Missä pelaajat ? Icon_minitimeKe Joulu 18, 2013 10:23 am

ökkölänpökö kirjoitti:
Loput softaajat sitten varmaankin mätänee tietokone penkkiinsä kiinni. Very Happy 

Täytyy sitten varmaan minunkin liittyä näihin bf4 tai ghostin pelaajiin kerta niitä pelejä ei pidetä

vois sit varmaan tossa tammikuussa yrittää jotain softi peliä järjestää jos vaan sitä porukkaa tulis pelaamaam

Takaisin alkuun Siirry alas
Roppari

Roppari


Viestien lukumäärä : 214
Join date : 14.05.2008
Ikä : 34
Paikkakunta : Pieksämäki

Missä pelaajat ? Empty
ViestiAihe: Vs: Missä pelaajat ?   Missä pelaajat ? Icon_minitimeMa Maalis 23, 2015 3:06 pm

Ajattelin että olisin tehnyt uutta aihetta off-topiciin tai tänne, mutta pistelläänhän tähän viestiä. Vanha aihe/ketju, mutta ajaa asiansa hyvin.

Minun piti viime syksynä jo ryhdistäytyä airsoft-rintamalla, vaan eipä se oikein lähtenyt, nöyrimmät anteeksipyyntöni tästä. Ensin polvi oli sitä mieltä että juoksemiseen paussi ja seuraavaksi päälle iskikin jo muutto ja siihen liittyvä härväys ja rahanmeno. Samoiten olen löytänyt uuden, mukavan, rahaa ja varsinkin aikaa vievän harrastuksen, eli cosplayn ja siihen liittyvän conittamisen. Tuli tosiaan viime kesä varsinkin vietettyä niin hyvin tien päällä näitä tapahtumia kierrellen ja niiden ulkopuolella ompelukoneen ääressä stressaten, ettei siinä enään oikein puhtia ja aikaa löytynyt softaamiselle. Kamoja en kuitenkaan myynyt pois ja mielessä kummitteli tämän lajin parissa vietetty menneisyys ja ihmiset.

Aikaa kuluu, ideoita tulee ja itseään pitää välillä vähän läpsiä että ryhdistäytyy. Tuli tuossa viime päivinä tavattua pitkästä aikaa vanhan koulukunnan Juha (Jussijulma) ja vaihdettua ideoita. Miehen tapaamisen myötä innostuin myös taas lukemaan foorumia ja ensimmäisten joukossa silmääni osui tämä: https://airsoft-pieksamaki.palstani.com/t909-julma-joulusaarna  Kieltämättä mielestäni täyttä asiaa.

Nyt kun tässä kahvikupin äärellä pohdin, niin Pieksämäellä on aina ollut vähän tällainen, hmm, vuoristorata näiden softauskausien kanssa, mitä itse olen tätä samanlaiseen vuoristoratamalliin tuntunut harrastavan vuodesta 2004. Eli selitän vähän oman henkilökohtaisen kokemukseni kautta, varsinkin pelipaikoista:

Pyhityn saha! Loistava pelipaikka, loistavasti pelaajia. Pelipaikasta teki upean siellä sijaitseva talo kellareineen, isoine huoneineen ja yläkertoineen, sekä sitä ympäröinyt ryteikköpusikkovinkuvietnammetsä. Matkakaan ei ollut kauhean pitkä, joten polkupyörillähän sitä silloin paikanpäälle sotkettiin.

Pyhityn saha loppuu! Jotkut päättäjät päätti, että se talo puretaan siitä. Talon purkamisen suurin syy ei sitten tietenkään ollut se, että kustaan softaajien muroihin ihan nyt muuten vaan. Ja koska pelit sijoittuivat niin tiiviisti siihen talolle, moni pelaaja lopetti tähän.

Tästä seurasi semmoinen hiljaisempi kausi. Oma kaveriporukkani tosin oli niin koukussa tähän lajiin, ettei siinä vielä lopeteltu. Pelipaikkoja kyseltiin, udeltiin ja ihmeteltiin vähän sieltä sun täältä. Käytiinpä jopa pelailemassakin vähän siellä sun täällä, mitä ei tietenkään oikeasti saa näin missään nimessä tehdä! Mutta ne paikat mistä niitä silloin kysyttiin, niin eivät joko tietäneet tai sanoivat: "Ei, ei." Varkaudessa oli silloin lähin pelipaikka, vaan eipä ikinä tullut käytyä.

Seuraavaksi kuvioihin astuikin Juha. Ottiko Juha jopa silloin yhteyttä Viliin ja muistaakseni ehdotti Uhomäkeä pelipaikaksi johon saattaisi luvat saada. Siellä sitä sitten alkukeväästä saatiin potkittua taas vähän vauhtia tähän lajiin. Eipä tainnut olla vielä edes yhtään sähköasetta tällöin meillä! Muistutuksena kaikille nyt, että Uhomäellä ei saa enään pelata!

Tästä siirryttiinkin jälleen Juhan suhteilla Nenonpeltoon. Täällä taas silloisella pienellä piirillä pyörittiin ja ammuskeltiin helekutin pitkässä heinikossa. Tuossa kun Juha mainitsi: "Parhaimpina vuosina meitä oli talvipeleissä paikalla 20-30, kesäpeleissä jopa 50-softaajaa." niin näissä peleissäpä ei ollut kuin se 6 - 15 softaajaa, ja ai jumankauta että meillä oli kivaa! Eli hyviin peleihin ei välttämättä edes tarvita kokoanisen komppanian kokoista ihmismassaa. Näihin aikoihin alkoivat myös sähköaseet yleistyä.

Lajin suosio kasvatti paikkakunnalla -ja mielestäni koko maassa- suosiotaan. Softaaja-lehti ilmestyi ja uusia pelaajia alkoi tulla vähän väliä enemmän, joten Nenonpeltopa kävi pieneksi. Noh, taas kerran Juha näytti esimerkkiä ja hankkikin meille legendaarisen Selkiönkallion. Tästä alkoivat ne ajat kun siellä tosiaan ei pelejä peruttu sen takia, ettei pelaajia ollut.

Seuraavaksihan sitä (taas kerran) Juha hankki meille tämän nykyisen Olkonkankaan. Tästä nyt ei niin ihmeitä, Selkiö piti suosionsa sijaintinsa puolesta.

Aikaa kului, koulut jatkuivat, porukat valmistuivat, muuttivat toisille paikkakunnille opiskelemaan jne, mitä nyt ihmiset tekevät kun vähän vanhenevat. Sinänsä ei mitään ihmeitä länsirintamalla mielestäni tapahtunut. Itsekin siinä hissuksiin sinne armeijaan jouduin ja laiskistuin tämän lajin parissa. Intin jälkeen sitten taas ryhdistäydyttiin ja lähdettiin lukemaan uutta ammattia.

Siinä opiskelun ohessa tuli kieltämättä harrastettua taas enemmän. Kangasniemellä tuli mm. käytyä näihin aikoihin pelaamassa. Tämäkin pelipaikka on ilmeisesti lähtenyt alta.

Sitten tapahtuikin tämä mikä mielestäni tällä hetkellä veti maton alta, eli Selkiönkallion harvennus. Sen myötähän sieltä lähti kasvustoa, jonka myötä suojaa lähti vekeen siihen malliin että ei siellä mukavata vältsiin ole pelata, ei varsinkaan nykyisellä miehityksellä jos pelipaikalle meinaa rynnätä se 30 äijää + 1 nainen kuten joskus on ollut.

Eli, hätäähän tässä ei mielestäni vielä ole, ainoastaan hiljaisempi kausi. Aina on tämän lajin parista paennut ihmiset mieleisempiin ja helpompiin tekemisiin täällä päin. Samoiten se kipinä on myös varmasti monilla sammunut lajia kohtaan, mutta jännästi on myös niitä uusia tuttavuuksia aina putkahdellut peleihin näiden hiljaisempien kausien jälkeen. On myös monet muut syyt, kuten toiselle paikkakunnalle muuttaminen josta nyt ei aina pääse. Heh, myös nämä jotkut alkuperäiset softaajakaverinikin joita ei ole enään peleissä näkynyt, ovat aika-ajoin uumoilleet mukaan peleihin.

Kiitos jos jaksoit lukea! Äläkään vaan loukkaannu, koska se ei tämän viestin tarkoitus ollut. Palaan tässä taas softaus-juttuihin myöhemmin, nyt kutsuu oikea elämä!

Sen verran vielä, että kommentoi toki ja tuo omat näkökulmasi esille, luen ne mielelläni.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jirry

Jirry


Viestien lukumäärä : 23
Join date : 02.05.2008
Paikkakunta : Pieksämäki

Missä pelaajat ? Empty
ViestiAihe: Vs: Missä pelaajat ?   Missä pelaajat ? Icon_minitimeMa Maalis 23, 2015 3:35 pm

Ainakin se että foorumin yleiseen keskusteluun on ilmestynyt yksi viesti sitten viime joulukuun on jotain todella positiivista!

Pelaajia on kadonnut, harrastukset (niitä on muitakin kuin airsoft vaikken olisi uskonut!) vievät ihmisiä muihin toimiin. "Talvi, kylmä räntää vituttaa" on mielestäni ihan pätevä syy ja hyvin yleinen. En halveksu ihmisiä jotka päättävät jäädä kotiin koska kukaanhan ei kurjuudessa halua vapaaehtoisesti olla koska ei yksinkertaisesti ole pakko.

Viikonloppu; silloin on oikeastaan ainoa aika jolloin airsoftia voimme harrastaa. Kovin monella on harrastukset pitkin viikkoa siinä 2-4 kertaa viikossa parhaimmillaan ja silloinhan ihmiset käyttävät sen viikonlopun lepäämiseen. Ne kerrat kun joku peliä ilmoittaa niin olen hyvin usein sotaharjoituksessa (joita on noin 1-2 vkl per kuukausi) joten metsään menen joka tapauksessa mutta riippuu onko ase 7.62 one size fits all vai 6mm kuularuisku.

Heräsin airsoftiin takaisin tämän talven alettua. Jolloinka aika on hiljaisempaa tällä kuulapelirintamalla mutta hyvin sinnikkäästi olen foorumeita syynännyt ja värvännyt uusia pelaajia pitkin pitäjiä peleihin. Vaikka nyt on lamanpoikasta niin kun kevät etenee niin varmasti tulee enemmän populaa pelaamaan! Viimeistään vappupeleissä voimme taas pitää inspiroivia puheita toimintamme kehittämisestä ja saada potkittua niitä harvinaisempia pelaajia takaisin riveihin. Ainakin kolme potentiaalista pelaajaa tuttavapiiristäni astuivat armeijan harm... natoyhteensopiviin M05 -vihreisiin mutta ovat kuitenkin valmista kauraa mahdollisuuden tullen.

Jussijulman kanssa kävimmekin keskustelua että tulevana vkl olisi peliä tiedossa. Pelipäiväksi on ehdotettu lauantaita tai sunnuntaita. Itselleni sopisi lauantai paremmin että jos Julma on järjestämässä peliä niin pitäisikö taas pitää pientä galluppia kumpana päivänä pelit järjestettäisiin?

Nyt vain aktiivisuutta kehiin. PMKsoftin toiminta on joskus ollut jopa legendaarisella tasolla ja me saamme sen sinne takaisin jos tahtoa riittää. Suunnitellaan. Olen yhteydessä Paikallispataljoonan taistelijoihin jos saisimme joku vkl vierailemaan puolustusvoimien ja reserviläisten edustajia kokeilemaan KO harrastusta.

- JS
Takaisin alkuun Siirry alas
Roppari

Roppari


Viestien lukumäärä : 214
Join date : 14.05.2008
Ikä : 34
Paikkakunta : Pieksämäki

Missä pelaajat ? Empty
ViestiAihe: Vs: Missä pelaajat ?   Missä pelaajat ? Icon_minitimeMa Maalis 23, 2015 9:00 pm

^
Todella hyviä pointteja! Varsinkin vappupelihän on yleensä ollut se potkustartti paikkakunnallamme, ja itsekin ajattelin tänä vuonna pyytää vappuviikonlopun vapaaksi, ihan vaan näiden pelien vuoksi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Tetris
Viestien lukumäärä : 192
Join date : 22.11.2009
Ikä : 24
Paikkakunta : Pieksämäki

Missä pelaajat ? Empty
ViestiAihe: Vs: Missä pelaajat ?   Missä pelaajat ? Icon_minitimeTo Huhti 09, 2015 6:43 pm

Joo tersettä vaan kaikille niille harvoille jotka tätä lukevat! Viimeisestä pelikerrasta onkin jo jonkin aikaa, olikohan viimekerta outokummussa jussin ja kumppaineiden kanssa, ei voi muistaa? Pieksämeälle olisi tosiaan hyvä saada pelejä järjestettyä etteivät kaikki vajoa aivan turmioon ja paheeseen.
Viime vuosi onkin mennyt kovasti chairbornatessa ja lähinnä ruutiaseita ja gearia vilkuillessa.

(Itselle normipäivät kuluu kouluun, urheiluun, pelaamiseen, anime-bingon pelaamiseen ulilaudalla ja satapiikkisellä ajamiseen. Jotain muutakin sitä olisi hyvä saada aikaiseksi ja aina kun nään kaupungilla jonkun softaus "skenestä" tulee mieleen: "Ei vittu, olispa mukava päästä pelaamaan.)

Jos joku nyt kevään aikana yrittäisi niitä pelejä järjestää niin olen mukana jos mahdollista mutta en itse rupea järjestämään kun peli-alueiden luvista/kunnosta ei ole mitään tietoa paitsi se että selkiö on aika posliini.

ps.Käykää tsiigaa myynti ilmoitukseni niin kehtais uusiakin luikkuja katsella.
pps.Kertokaa/jutustelkaa toki muutkin jotka ovat valmiina pelaamaan että saadaan hieman kuvaa siitä miten paljon sitä puoluetta on vielä koossa ja muistakaa pistää ilmoa myös kimppakyydeista näihin isompiin peleihin niin saataisiin edes jotenkuten skene elpymään!
Takaisin alkuun Siirry alas
komA

komA


Viestien lukumäärä : 6
Join date : 12.07.2010
Ikä : 30
Paikkakunta : Kuopio

Missä pelaajat ? Empty
ViestiAihe: Vs: Missä pelaajat ?   Missä pelaajat ? Icon_minitimeTi Maalis 08, 2016 6:37 pm

Hei,

Kuopion suunta jälleen aktivoitunut, niin näköjään myös Pieksämäki. Tämähän tietää hyvää. Kuopiosoft RY otti tossa viime vuonna uuden vaihteen, uudet jannut hallitukseen ja perseelle potkimista ja kovasti. Tulosta tuntuu jotenkin tulevan, pari uutta aluetta (myös se kuuluisa CQB saatiin, koettiin, pelattiin ja luovutettiin pois). Uutta verta tuntuu tulevan jatkuvasti peleihin, hieman hitaampaa tahtia kuin kulta-aikoina (5-6vuotta sitten), mutta tulee kuitenkin. Hyvä homma.

Nähtävästi teilläkin päin sama suunta on nyt vihdoin löytynyt? Peli-ilmoja katsomalla voisi jopa vähän innostuakkin, että pelaajia tuntuisi olevan. Yritämme saada Kuopiosta johonkin peleihin porukan tulemaan, pääsee katsomaan muidenkin touhuja kuin omia ja Iisalmen poppoon.

Hyvä vaihtoehto myös tuo Iisalmen poppoo, kyseisillä hemmoilla käytössä ultramagea CQB mesta jossa riittää koluamista useammaksi tunniksi. Kesäksi olisi Iisalmi/Kuopio porukan kanssa aikomus jotain yhteispeliä keksiä.

Stay tuned.

Facebookista löytää niin Kuopiosoftin kuin Iisalmen Airsoftinkin Wink.
Takaisin alkuun Siirry alas
hekez
Viestien lukumäärä : 16
Join date : 22.05.2008

Missä pelaajat ? Empty
ViestiAihe: Vs: Missä pelaajat ?   Missä pelaajat ? Icon_minitimeKe Huhti 13, 2016 3:50 pm

Itse yhden Jyväskylän peliporukan vetäjänä voin koittaa saada jatkossa omaa porukkaa mukaan käymään pieksämäellä peleissä. Ei tuo matkakaan loppujen lopuksi kovin pitkä ole.
Takaisin alkuun Siirry alas
ossi.hyvonen

ossi.hyvonen


Viestien lukumäärä : 70
Join date : 23.05.2018
Paikkakunta : Pieksämäki

Missä pelaajat ? Empty
ViestiAihe: Pelaajia lisää   Missä pelaajat ? Icon_minitimeMa Kesä 18, 2018 1:19 pm

Voisi ihan printata kauppojen ilmoitustauluille info-lappuja, joissa on QR-koodi sitten joko facebookin sivuille tai tänne foorumille peli-ilmoitusten kohdalle. Kotkassa lähti hyvin toiminta pyörimään noilla kikoilla. Nuoret ei nykyään käytä facebookkia niin paljoa, joten joku tuoreempi sovellus toimii paremmin, Instagramista tuli hyviä kokemuksia. Pelaajamäärä kasvoi Kotkassa 5-6:sta pelaajasta yli 20:neen alle vuodessa, eli voisi tepsiä täällä Pieksämäelläkin.
Takaisin alkuun Siirry alas
ossi.hyvonen

ossi.hyvonen


Viestien lukumäärä : 70
Join date : 23.05.2018
Paikkakunta : Pieksämäki

Missä pelaajat ? Empty
ViestiAihe: Vs: Missä pelaajat ?   Missä pelaajat ? Icon_minitimeMa Kesä 18, 2018 1:21 pm

Ja toki jos tässä kesällä/syksyllä on jotakin harrastustapahtumia, niin niihin kun saa jonkun esittelykojun pystyyn niin lisää tietoisuutta lajista.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content

Missä pelaajat ? Empty
ViestiAihe: Vs: Missä pelaajat ?   Missä pelaajat ? Icon_minitime

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Missä pelaajat ?
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Varkauden Taipaleen hotelli

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Airsoft-Pieksämäki :: Yleinen keskustelu :: Yleinen keskustelu-
Siirry: