Airsoft-Pieksämäki
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Airsoft-Pieksämäki

#pmksoft
 
PääsivuPääsivu  Latest imagesLatest images  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

 

 Keskustelua ja ideoita peleistä

Siirry alas 
+14
Sytytyslanka
Niilo
Hyvönen
kase
Kätkäläinen
SFall
Tirkkonen
pontikkapoika
Lynx
miikasiika
Darkki
Pantheus
Abelius
Rahi
18 posters
Siirry sivulle : 1, 2, 3  Seuraava

Kiinnostaa kyllä/ei pelata
Totta munassa! Aina tullaan peleihin!
Keskustelua ja ideoita peleistä Vote_lcap82%Keskustelua ja ideoita peleistä Vote_rcap
 82% [ 14 ]
En mä nyt, ku mulla on aseesta liitin (yms) hajalla.
Keskustelua ja ideoita peleistä Vote_lcap6%Keskustelua ja ideoita peleistä Vote_rcap
 6% [ 1 ]
Sataa, siellä on märkää.
Keskustelua ja ideoita peleistä Vote_lcap6%Keskustelua ja ideoita peleistä Vote_rcap
 6% [ 1 ]
Moon niin läski, ei kiinnosta.
Keskustelua ja ideoita peleistä Vote_lcap6%Keskustelua ja ideoita peleistä Vote_rcap
 6% [ 1 ]
Ääniä yhteensä : 17
 
Äänestys suljettu

KirjoittajaViesti
Rahi

Rahi


Viestien lukumäärä : 490
Join date : 01.05.2008
Ikä : 36
Paikkakunta : Päämaja

Keskustelua ja ideoita peleistä Empty
ViestiAihe: Keskustelua ja ideoita peleistä   Keskustelua ja ideoita peleistä Icon_minitimeSu Maalis 22, 2009 11:53 am

Ajattelin nyt pistää tällaisen ketjun pystyyn. Tänne saa siis kirjoitella, miksi kiinnostaa tai ei kiinnosta juuri nyt pelata sekä keskustella ylipäätään peleistä. Äänestyksessä muutama vaihtoehto yleisen mielenkiinnon selvittämiseksi. Myös kehitysideoita pelijärjestelyistä (päivämäärät, pelipaikat, pelimuodot yms.) saa tuoda itse kukin julki.

Jatkoa aiemmalle avautumiselle: en tiedä nuoremmista, mutta minulle riittää selkiöllä pelaaminen maksimissaan kerran kuukaudessa. Tämä syystä, että paikka on jo melko lailla loppuunkoluttu. Varsinkin pienellä porukalla peli tuppaa keskittymään aina samalla yläalueelle.

Eli yritetäänpä saada keskustelua aikaiseksi, mitä hyvää/huonoa nykyisissä peleissä on ja kiinnostaako ylipäätään pelata juuri tällä hetkellä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Abelius

Abelius


Viestien lukumäärä : 226
Join date : 22.04.2008
Ikä : 35

Keskustelua ja ideoita peleistä Empty
ViestiAihe: Vs: Keskustelua ja ideoita peleistä   Keskustelua ja ideoita peleistä Icon_minitimeSu Maalis 22, 2009 12:06 pm

Itsestäni: Kiinnostaa totta hitossa! Kun opiskelupaikkakunnalla ei pelaamaan pysty, pitää pyrkiä pelaamaan aina kun Pieksämäellä on kerran kuukaudessa käymässä ja pelit on luvassa. Itse en tosin ole parilla käyntikerralla pelejä ilmoittanut, sillä tiedän että kyseisenä viikonloppuna ei edellisen viikonlopun pelien takia juuri porukkaa irtoaisi.

Sitten yleisistä huomioista. Näin talvisaikaan on kyllä osoittautunut ehdottomaksi maksimiksi pitää pelit joka toinen viikonloppu. Porukkaa ei vaan yksinkertaisesti saa "kurjuuden" keskelle joka viikonloppu ylös, monilla kaipuun ja innostuksen herääminen kestää yleensä sen viikon pari. En tosin usko, että kesälläkään enää saa porukkaa motivoitua joka viikonloppu pelaamaan, mieluummin pelaa varman päälle ja järjestää vaikka vähän harvemmin. Vakkaripelaajat taas on nuorempaa sukupolvea lukuunottamatta "aikuistuneet" sen verran pikkuvanhoiksi, että viina ja naiset näköjään estää harrastamisen kokonaan. No, mikä minä olen toisaalta ketään pelaamaan repimään, jos ei kiinnosta enää niin ei kiinnosta.

Mielestäni on reilua, että jos kuukaudessa saa kahdet onnistuneet pelit järjestettyä, ainakin toinen niistä on Kangasniemellä ja toinen Pieksämäellä. Selkiönkallio ei kyllä kiinnosta itseänikään enää juurikaan, sillä alue on todellakin melko loppuunkaluttu ja yläalue sellaisenaan ei ole ikinä mielestäni mielekäs ollut. Ala-alueen hyödyntämiseen tarvitsee taas mielettömän määrän ihmisiä, joita ei ole, ja siltikin aina joku keksii, ettei jaksa mäkeä ylös kiivetä, joten pelataankin pelkällä yläalueella. Noidankehä.

Ymmärrän itse toki hyvin, että nuoremmille pelaajille Selkiönkallio on äärettömän helppo paikka pitää pelit, sillä alue tuntuu tuoreelta ja kyytejä Kangasniemelle ei välttämättä niin helposti saa järkättyä, Pieksämäeltä kun yleensä Kangasniemen peleihin on lähtenyt yksi tai kaksi autoa (Jussi ja minä), kummatkin täynnä! Kivaa olisi, jos joku saisi isänsä tai äitinsä suostuteltua antamaan itselleen ja kavereilleen kyydin edes sen yhden kerran kuukaudessa, niin poika saisi vaihtelua ja muillakin harrastajilla olisi kivempaa. Ei olisi edes iso satsaus, sillä useimmat vanhemmat kuskaavat lapsiaan kuitenkin joskus jopa kymmeniä kertoja kuukaudessa jääkiekkoharkkoihin ja muihin vastaaviin.

Pelien järjestämisen tekniikasta sen verran, että minun mielestäni homma toimii tosi hyvin. Kangasniemellä on osattu aina vetää pelit hyvin, Selkiöllä ja Olkonkankaallakin on aina joku löytynyt järkkäilemään. Porukkakin on suhteellisen kivasti mukana uusien pelimuotojen testaamisessa, vaikka aina ei välttämättä pelimuoto olisi käytännössä yhtä hyvin kuin paperilla toiminutkaan.

(Koska täällä näköjään jatketaan, siivosin ilmoittautumisketjun)
Takaisin alkuun Siirry alas
Pantheus

Pantheus


Viestien lukumäärä : 98
Join date : 02.05.2008
Paikkakunta : Mikkeli

Keskustelua ja ideoita peleistä Empty
ViestiAihe: Vs: Keskustelua ja ideoita peleistä   Keskustelua ja ideoita peleistä Icon_minitimeMa Maalis 23, 2009 8:55 am

Aina pelaamaan kun vain voi. Itselläni tosin viimeaikoina rasittaneet amk-opinnot melko tehokkaasti pelaamista. Ei pahemmin tee mieli lähteä itseään kastelemaan ja palelluttamaan, kun vaihtoehtoisesti voi surkeella säällä naputella koulutehtävät alta pois, jonka jälkeen tulee aina enemmän tai vähemmän mielenrauha. En sano, etten pelaisi talvella tai suojasäällä, mutta kukapa sitä sohjoa rakastaakaan (kohta tulee varmaan kuittaus huonosta varustautumisesta). Krapulassa pelaaminen todellakin on tuttua, mutta eipä muistaakseni ole tullut sen takia jätettyä pelejä kertaakaan väliin. Onneksi yhden kännääminen ei tässä harrastuksessa pahemmin vaikuta kanssapelaajiin.

Samalla linjalla Selkiön kannalta, max. kerran kuussa siellä, jos sitäkään. Kaikki nuoremmat ei tätä ymmärrä, mutta monet kauemmin harrastaneet vaan ovat turtuneet siihen paikkaan. Tosin Juha on kekseliäästi suunnitellut hieman erilaisia peli-ideoita, ei välttämättä mitään über-mageeta ja erilaista, mutta uudella pelimuodolla saa lisää kaivattua mielenkiintoa jopa Selkiöllä. Esim viime kerralla rakennuksen puolustus hyökkääjien tavoitteena päästä rakennuksen ovelle asti.

Niimpä pienetkin ideat tulisi tuoda julki peleissä, tai foorumilla. Viime kesänä/syksynä Kangasniemen hiekkakuopalla taidettiin kokeilla pistoolipeliä kaikki vs kaikki, joka osoittautui pirun mukavaksi. Vastaavasti voisi rakentaa tiimit, pistooleilla ei väliä onko kaasu, jousi tai sähkö, sarjaa ei käytetä, vaikka sellainen löytyisikin. Näin ollen peleistä ei tulisi pitkäveteisiä ja erät saataisiin lyhyiksi ja vauhdikkaiksi.

Itseäni on tehnyt mieli kokeilla myös joskus Selkiölläkin järjestettyjä vemppupelejä, jotka samalla mahdollistaisivat uusien pelaajien helpomman sisäänpääsyn harrastukseen. Nämäkin pelit tietysti tietyin ase/tehorajoituksin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rahi

Rahi


Viestien lukumäärä : 490
Join date : 01.05.2008
Ikä : 36
Paikkakunta : Päämaja

Keskustelua ja ideoita peleistä Empty
ViestiAihe: Vs: Keskustelua ja ideoita peleistä   Keskustelua ja ideoita peleistä Icon_minitimeMa Maalis 23, 2009 5:57 pm

Ei vemppupelitkään mitenkään huono idea olisi. Saisi ainakin hyvän syyn hommata haulikon Very Happy

Niin, melkein unohtui kertoa oma tämän hetkinen innostus ko. lajiin. Todellakin kaikkiin mahdollisiin peleihin tullaan, mikäli ei ole mitään ylitse pääsemätöntä estettä. Oikeanlainen varustautuminenkin on vihdoin ja viimein tullut opittua, myös erinäiset varusteet ovat tätä edesauttaneet. Sää ei siis pahemmin ole esteenä. Krapulasta sen verta, että... noh peleihin on tultu, mutta tällöinkin vain on pelattu tilanteen mukaan, tarkoittaen yleensä hitaampaa tempoa sattuneista syistä.

Jos jotain syytä tarvitsee innokkuudelle mainita, niin yksinkertaisesti se, että softaaminen on niin pirun mukavaa. Toisekseen on tullut pistettyä rahaa tähän harrastukseen melko lailla (välistä tuntuu, että ehkä liikaakin), joten luonnollisesti geariin sijoitetuista rahoista täytyy ottaa kaikki hyöty ja ilo irti aina kun on mahdollista.

Niistä ideoista sitten. Eli tarkoitus oli kyhätä seuraaviin Kangasniemen peleihin jotain uutta. Ensimmäinen olisi lippupeli. Tässä olisi tarkoitus hallita omaa kukkulaa ja vallata samanaikaisesti vihollisen kukkula. Toinen osapuoli aloittaa Hamburger-hillin takaa metsästä, puolustaa kaatuneen puun/juuren kukkulalla olevaa lippua ja yrittää vallata isä-poika kukkulan. Toinen osapuoli vastaavasti toimii toisinpäin aloittaen vastakkaisesta pelialueen nurkasta. Kuvittelisin taistelun keskittyvän kumpareiden välille, mutta montun kautta rakennuksia hyödyntäen olisi mahdollista kummankin osapuolen suorittaa koukku. Respa olisi todennäköisesti käytössä. Aikarajat ovat vielä hakusessa.

Tällaista siis luvassa ensi sunnuntaina 29.3. ja ehkä jotain muutakin, jos vaan saadaan tarpeeksi pelaajia Wink
Takaisin alkuun Siirry alas
Darkki

Darkki


Viestien lukumäärä : 193
Join date : 22.04.2008

Keskustelua ja ideoita peleistä Empty
ViestiAihe: Vs: Keskustelua ja ideoita peleistä   Keskustelua ja ideoita peleistä Icon_minitimeMa Maalis 23, 2009 10:20 pm

Tottakai pelaamassa käydään aina kun mahdollista, niin on kohta jo tehty melkein 10 vuotta ja harva sunnuntaipeli jää itseltäni välistä ilman todellista syytä. Ainoana kunnon liikunnallisena ja sosiaalisena harrastuksena en nyt vaan näe järkeä olla pelaamatta. Ja kuten rahi mainitsi, on gearissa kuitenkin sen verran rahaa kiinni eikä loppua näy, niin onhan niitä päästävä käyttämäänkin.

Eniten ihmetyttää ihmiset jolla on pelit ja vehkeet, mutta eivät laiskuuttaan vaivaudu pelipaikalle, puhumattakaan siitä jos sää olisi välillä huono. Mitä muuta muka sunnuntaina voi tehdä kun olla harrastustensa parissa, jos tosiaan vapaa-aikaa on? Hukkaan heitettyä potentiaalia.

Puhkipelattu selkiö on jo itsestäänselvyys, mutta minkäs teet jos talvellakin sinne on mahdollista saada se 15 pelaajaa ja enemmän. Uusia ja hyvin toimivia pelimuotojakaan on vähän vaikea keksiä, sillä jo melkein kaikkea on kokeiltu. Mutta kyllä se mättönä menee ja mielummin vietän sunnuntaipäiväni vaikka pelaamassa perustylsiä pelimuotoja perustylsällä pelipaikalla kuin rötväisin kotona tekemättä mitään. Rahin ehdottama pelimuoto kangasniemen paikalla kuulostaa hyvältä ja on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Haluaisin myös tähän ketjuun vastauksia vähemmän aktiivisilta pelaajilta. Perusteltuja sellaisia.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rahi

Rahi


Viestien lukumäärä : 490
Join date : 01.05.2008
Ikä : 36
Paikkakunta : Päämaja

Keskustelua ja ideoita peleistä Empty
ViestiAihe: Vs: Keskustelua ja ideoita peleistä   Keskustelua ja ideoita peleistä Icon_minitimeSu Maalis 29, 2009 8:20 pm

Kun kerta tuli tänään kokeiltua hieman uudenlaisia pelimuotoja Kangasniemellä, niin laittakaahan palautetta ja mahdollisia kehittämisideoita ko. pelimuodoista. Mitä mieltä muuten porukka on lääkintämiessäännöstä, onko tarpeellinen? Mitä nyt itse ajattelen, niin lipunryöstöpeli onnistui hyvin, saatiin sopivaa vääntöä aikaiseksi vaikka peli ainakin omalla kohdallani keskittyi suuremmalta osin lippujen lähimaastoon.

Oli tosiaan puhetta myös pienestä kolehdinkeruusta, että saataisiin salkku sisältäen muutaman munakellon, ylimääräisiä hihanauhoja (?) ja kenties lääkintämiesnauhoja hommattua. Kuinka montaa asia kiinnostaisi ja olisi valmis muutaman - 5 euroa panostamaan? Tämä salkku siis olisi aina kulloisellakin pelinjärjestäjällä mukana.
Takaisin alkuun Siirry alas
Abelius

Abelius


Viestien lukumäärä : 226
Join date : 22.04.2008
Ikä : 35

Keskustelua ja ideoita peleistä Empty
ViestiAihe: Vs: Keskustelua ja ideoita peleistä   Keskustelua ja ideoita peleistä Icon_minitimeSu Maalis 29, 2009 10:28 pm

Kolehti yhteisiin pelihankintoihin olisi mielestäni hyvä idea. Täysin vapaaehtoiselta pohjalta, ja vaikkapa tuo viisi euroa. Ei ole iso nipistys, ja saa paljon kaikkea hyödyllistä hankittua tarpeen mukaan. Ainakaan itse en tosin ole valmis ottamaan vastuuta kassan huollosta, siihen mielestäni tarvitsee jonkun, jolta vaikka ei sitten odoteta kolehtiin osallistumista.

Lääkintämiessääntö toimi mielestäni niin hyvin, että sen voisi ottaa yleiseksi säännöksi. Tällä kaikki lääkintämiehiä -tyylillä koko homma on vielä niin vaivaton, etten näe miksei sitä voisi useimpiin peleihin ottaa ihan käytännöksi, olettaen tietysti että nauhat jaksetaan ottaa mukaan ja maasto ei ala hukkua valkoisiin kankaanpaloihin.
Takaisin alkuun Siirry alas
miikasiika
Viestien lukumäärä : 21
Join date : 18.03.2009
Ikä : 27
Paikkakunta : naarajärvi

Keskustelua ja ideoita peleistä Empty
ViestiAihe: Vs: Keskustelua ja ideoita peleistä   Keskustelua ja ideoita peleistä Icon_minitimeMa Maalis 30, 2009 8:04 pm

Onko millo pelejä Pieksämäellä Exclamation
Takaisin alkuun Siirry alas
Abelius

Abelius


Viestien lukumäärä : 226
Join date : 22.04.2008
Ikä : 35

Keskustelua ja ideoita peleistä Empty
ViestiAihe: Vs: Keskustelua ja ideoita peleistä   Keskustelua ja ideoita peleistä Icon_minitimeMa Maalis 30, 2009 8:18 pm

Jussi sanoi järjestävänsä ensi viikonloppuna Selkiönkalliolla. Laittaa varmaan ilmoituksen piakkoin.
Takaisin alkuun Siirry alas
miikasiika
Viestien lukumäärä : 21
Join date : 18.03.2009
Ikä : 27
Paikkakunta : naarajärvi

Keskustelua ja ideoita peleistä Empty
ViestiAihe: Vs: Keskustelua ja ideoita peleistä   Keskustelua ja ideoita peleistä Icon_minitimeMa Maalis 30, 2009 8:43 pm

Se on hienoa pääsee ensimmäisen kerran pelaamaan Very Happy
Takaisin alkuun Siirry alas
Lynx
Viestien lukumäärä : 175
Join date : 02.05.2008

Keskustelua ja ideoita peleistä Empty
ViestiAihe: Vs: Keskustelua ja ideoita peleistä   Keskustelua ja ideoita peleistä Icon_minitimeTi Maalis 31, 2009 8:24 pm

Näinhän se on että aina kun mahdollisuus on niin peleissä käydään. Pakollisten esteiden edessä on pelit jätettävä sivuun. Sää ei ole ollut esteenä eikä tule olemaan, asiaa pystyy helpottamaan hyvin oikealla varustautumisella ja asenteella. Harrastukseen on omaltakin osaa kulunut suht hyvin taatelia, eikä kamppeita kaapissa viitsi säilyttää turhan takia. Kerkee sammalta ruveta kasvamaan muuten. Omalta osalta mielenkiinto lajissa on edelleen säilynyt eikä vielä tylsistymistä näy/tunnu. Aktiivisuus on saattanut hieman laskea, mutta koitetaan petrata tässä kesän tullen. Tällä hetkellä työ sekä muut harrastukset vievät oman aikansa myös.

Mitä pelipaikkoihin tulee niin, omasta mielestä täällä suunnalla on suht hyvin pullat uunissa. Tällä hetkellä löytyy suht monta peli mestaa pieneltä alalta. Tosiasia mikä aina tulee on että paikat rupeaa kyllästyttämään, mutta näinhän se on. Tällä hetkellä on käytössä aika monipuolista maastoa loppujen lopuksi. Uudet pelimuodot ovat aina iso plussa sekä maaston käyttäminen erinlailla. Paljonhan vaikuttaa myös pelaaja määrä, joka on ollut viime syksyn jälkeen aika vaihtelevaa. Paljon on porukkaa vähentynyt, mutta uusiakin on tullut hyvin lisää.

Itse olen kyllä mukana tuossa kolehdin keruussa, jos sitä meinataan aloittaa. Hihanauhat ovat aina olleet yksi iso ongelma. Jos nauhoja saataisiin yhteisesti hommattua ja porukka palauttaisi nauhansa aina käytön jälkeen niin homma toimisi. Yksi ratkaisu olisi hommata kangasta, tehdä tästä nauhat ja jokainen maksaisi sitten omasta nauhastaan. Näin ollen uskoisin että nauhat pysyisi myöskin tallessa.

29.3. pidetyistä peleistä sen verran että lippupeli oli omasta mielestä loistava. Liput olivat tarpeeksi lähekkäin, jolloin tuolla pelaaja määrällä saatiin suht kiihkeät kamppailut aikaseks. Lääkintämies sääntö toimi myös hyvin ja sitä voisikin käyttää jatkossa. Lumien lähdettyä voisi miettiä talkoitten ajankohtaa ja kunnostella paikkoja sekä rakentaa kenties uutta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Darkki

Darkki


Viestien lukumäärä : 193
Join date : 22.04.2008

Keskustelua ja ideoita peleistä Empty
ViestiAihe: Vs: Keskustelua ja ideoita peleistä   Keskustelua ja ideoita peleistä Icon_minitimeTi Maalis 31, 2009 9:22 pm

Tosiaan, niin ihmeellistä kun se onkin, meillä on täällä asiat ihan hyvin. Pelipaikkoja kourallinen ja tarpeeksi aktiiviisuutta. Sen lisäksi mitään suurempia ongelmia pelisääntöjen/pelimuotojen ja porukan yhteiselon keskellä ei ole, joten ollaan tyytyväisiä. Vilkaiskaapa huviksenne vaikka mitä tahansa muuta airsoftyhteisöä joihin on muodostunut omat kuppikuntansa edustamaan omia pelimieltymyksiään ja kinaamassa peleissä keskenään osapuolijaoista. Sanotaanko hienosti vaikka että suurin ongelma loistaa poissaolollaan.
Vaikka vanhemmat pelaajat nyt organisoivat, määrävät pelimuotoja ja pelien rytmitystä, ei nuoremman kastin harrastajien tarvitse olla hiljaa eripuolella offaria. Mikäli on jotain ideoita tai ehdotuksia niin suoraan vaan sanomaan se ääneen. Nuoremmilta toivoisin myös enemmän palautetta, koska ei me välttämättä huomata jotain joka pistää teidän silmäänne.

Kehitettävää tosiaan on. En rupea toistelemaan muiden jo ehdottamia hankintoja kenties tulevalla kolehtivaluutalla, jokainen niistä kuitenkin menee tarpeeseen. Sen sijaan niinkin loistava pelipaikka kuin kangasniemen monttu meille on siunaantunut, toivon hartaasti että talkoiden tullen sinne ilmaantuu mahdollisimman paljon porukkaa nimenomaan kehittämään pelipaikkaa. Josko saataisin keväällä rakennettua lisää rakennelmia ja suojia.

Viimekertainen lippupelimuoto toimi hyvin eikä lääkintämies-sääntöönkään ole lisättävää. Lämärisääntö onkin parhaimmillaan hieman pidemmissä ja tavoitepohjaisissa peleissä. Mulle kelpaa, jatketaan näillä.

Asiasta kolmanteen, organisoin valokuvakansioni. Kaikki ottamani airsoftkuvat löytyvät nyt ja tulevaisuudessa samasta kansiosta: http://darkki.1g.fi/kuvat/Airsoft/Pelit/ (kansiot eivät sitten ole tyhjiä jos jollain vielä niin lukee)
Takaisin alkuun Siirry alas
Rahi

Rahi


Viestien lukumäärä : 490
Join date : 01.05.2008
Ikä : 36
Paikkakunta : Päämaja

Keskustelua ja ideoita peleistä Empty
ViestiAihe: Vs: Keskustelua ja ideoita peleistä   Keskustelua ja ideoita peleistä Icon_minitimePe Huhti 03, 2009 4:52 pm

Ajattelin tässä ennakoiden jo miettiä tämän viikonlopun, 5.4. jälkeisiä seuraavia viikonloppupelejä. Olisiko järkevää pitää heti putkeen seuraavat pelit pääsiäisenä 12.4. vaikka sitten pieksämäellä? Vaiko onko poppoolla innostusta pelata ylipäänsäkään tuona ajankohtana? Muussa tapauksessa voisi sitten pitää seuraavat pelit vuorostaan Kangasniemellä kahden viikon päästä, eli 19.4. Tuolloin luulisi jo suurimpien lumien sulaneen, joten pääsisi autolla ajamaan offarille asti.

Jos vaikka olisi tullut aikaisemmin paikalle ja kunnostanut/kyhännyt jotain uutta taas vaihteeksi talkoovoimin Question
Takaisin alkuun Siirry alas
Abelius

Abelius


Viestien lukumäärä : 226
Join date : 22.04.2008
Ikä : 35

Keskustelua ja ideoita peleistä Empty
ViestiAihe: Vs: Keskustelua ja ideoita peleistä   Keskustelua ja ideoita peleistä Icon_minitimePe Huhti 03, 2009 4:56 pm

Pääsiäisen jälkeisenä viikonloppuna olisi varmaan jo suhteellisen lumetonta. Porukkaakin tulisi varmaan enemmän kuin pääsiäisviikonloppuna (itse en tosin pääse).

Tomilla taisi jotain talkooideaa ollakin, esitelköön itse sitten tarkemmin. Itse olen 100% mukana olettaen että pääsen paikkakunnalle ajankohtana.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rahi

Rahi


Viestien lukumäärä : 490
Join date : 01.05.2008
Ikä : 36
Paikkakunta : Päämaja

Keskustelua ja ideoita peleistä Empty
ViestiAihe: Vs: Keskustelua ja ideoita peleistä   Keskustelua ja ideoita peleistä Icon_minitimePe Huhti 03, 2009 7:50 pm

Totta, tuota hieman itsekin epäilin, että tulee muuten turhan tiukalla aikataululla pelejä/talkoita järkättyä, jos pääsiäiselle meinaa. Ja monella saattaa olla mummon vierailua ja ties mitä tuolloin.

Sen verta vaan oma lehmä ojassa ja kiirus tuolla, kun tosiaan pakenen maisemista 4.5. niin ehtisi sitä ennen ainakin hiukan mättää kellopelin lisäksi...
Takaisin alkuun Siirry alas
Rahi

Rahi


Viestien lukumäärä : 490
Join date : 01.05.2008
Ikä : 36
Paikkakunta : Päämaja

Keskustelua ja ideoita peleistä Empty
ViestiAihe: Vs: Keskustelua ja ideoita peleistä   Keskustelua ja ideoita peleistä Icon_minitimeSu Huhti 26, 2009 7:01 pm

Kellopelissä oli puhetta Darkin kanssa, josko olisi pitäny talkoot Kangasniemellä ennen yöpelejä, eli tarkoittaisi siis seuraava viikonloppuna, esim. sunnuntaina 3.5. Mitä muut ovat mieltä, onko kiinnostusta? Itse yritän ainakin olla paikalla, pitää vaan pakata kamat maanantain lähtöä varten jo ajoissa.

Jos talkoot pidetään, niin voisi sen jälkeen ottaa muutama erä peliäkin. Ainakin käsitin niin, että tarkoitus oli lähinnä kunnostaa nykyisiä rakennelmia, eikä niinkään rakentaa mitään uutta, ainakaan mitään massiivista.

E: sen verta tosiaan reissu painaa päälle, etten pysty mahdollisia talkoita sen kummemmin järjestämään. Mutta tosiaan yritän toki ilmaantua paikalle sitten.
Takaisin alkuun Siirry alas
Darkki

Darkki


Viestien lukumäärä : 193
Join date : 22.04.2008

Keskustelua ja ideoita peleistä Empty
ViestiAihe: Vs: Keskustelua ja ideoita peleistä   Keskustelua ja ideoita peleistä Icon_minitimeTi Huhti 28, 2009 5:18 pm

Tarkoitin kyllä talkoilla ihan kunnollisia rakennusurakoita. Meinaan olisi hyvä rakentaa lisää mökintapaisia ennen yöpelejä ja kenties kaivaa jotain uutta asemaakin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Abelius

Abelius


Viestien lukumäärä : 226
Join date : 22.04.2008
Ikä : 35

Keskustelua ja ideoita peleistä Empty
ViestiAihe: Vs: Keskustelua ja ideoita peleistä   Keskustelua ja ideoita peleistä Icon_minitimeTi Huhti 28, 2009 5:23 pm

Itse en ole Pieksämäellä tuolloin, mutta ajatus on tietenkin hyvä, jos halukkaita talkoolaisia löytyy.
Takaisin alkuun Siirry alas
pontikkapoika

pontikkapoika


Viestien lukumäärä : 24
Join date : 05.05.2008
Ikä : 30
Paikkakunta : Jyväskylä

Keskustelua ja ideoita peleistä Empty
ViestiAihe: Vs: Keskustelua ja ideoita peleistä   Keskustelua ja ideoita peleistä Icon_minitimeTi Huhti 28, 2009 5:35 pm

Mainio idea. Tulossa olen jos tekin olette.
Takaisin alkuun Siirry alas
Tirkkonen

Tirkkonen


Viestien lukumäärä : 90
Join date : 08.07.2008
Ikä : 34
Paikkakunta : Kuopio, Puijonlaakso

Keskustelua ja ideoita peleistä Empty
ViestiAihe: Vs: Keskustelua ja ideoita peleistä   Keskustelua ja ideoita peleistä Icon_minitimeTi Huhti 28, 2009 6:18 pm

Joo minä tulen paikalle, tuon itseni lisäksi lapion ja äks määrän työkaluja.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rahi

Rahi


Viestien lukumäärä : 490
Join date : 01.05.2008
Ikä : 36
Paikkakunta : Päämaja

Keskustelua ja ideoita peleistä Empty
ViestiAihe: Vs: Keskustelua ja ideoita peleistä   Keskustelua ja ideoita peleistä Icon_minitimeTi Huhti 28, 2009 7:08 pm

Jaa jaa, eli siis kunnon rakentajaiset. Yritän hoitaa hommat siihen malliin, että ehdin mukaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Tirkkonen

Tirkkonen


Viestien lukumäärä : 90
Join date : 08.07.2008
Ikä : 34
Paikkakunta : Kuopio, Puijonlaakso

Keskustelua ja ideoita peleistä Empty
ViestiAihe: Vs: Keskustelua ja ideoita peleistä   Keskustelua ja ideoita peleistä Icon_minitimeTi Huhti 28, 2009 7:17 pm

Millos paikalle olisi suotavaa rumuta?
Takaisin alkuun Siirry alas
SFall
Viestien lukumäärä : 51
Join date : 15.05.2008
Ikä : 36
Paikkakunta : Suonenjoki

Keskustelua ja ideoita peleistä Empty
ViestiAihe: Vs: Keskustelua ja ideoita peleistä   Keskustelua ja ideoita peleistä Icon_minitimeKe Huhti 29, 2009 9:37 am

Ihan vaa uteliaisuuttani utelen notta millasta matsguu teil niinQ o tohon romuamiseen?
Takaisin alkuun Siirry alas
Kätkäläinen

Kätkäläinen


Viestien lukumäärä : 19
Join date : 10.08.2009
Ikä : 26
Paikkakunta : Kangasniemi

Keskustelua ja ideoita peleistä Empty
ViestiAihe: Vs: Keskustelua ja ideoita peleistä   Keskustelua ja ideoita peleistä Icon_minitimeMa Loka 26, 2009 5:45 pm

Olisi kiva, jos joku jaksaisi järjestää pelit Kangasniemellä marraskuussa oon nimittäin ostanu uuden aseen ja oi kiva päästä vähä testaileen sitä.


Viimeinen muokkaaja, Kätkäläinen pvm Ma Loka 26, 2009 6:01 pm, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Rahi

Rahi


Viestien lukumäärä : 490
Join date : 01.05.2008
Ikä : 36
Paikkakunta : Päämaja

Keskustelua ja ideoita peleistä Empty
ViestiAihe: Vs: Keskustelua ja ideoita peleistä   Keskustelua ja ideoita peleistä Icon_minitimeMa Loka 26, 2009 5:59 pm

Ensi lauantaina on talkoot Kangasniemen pelipaikalla. Tule sinne auttamaan, sillä tarkoitus on myös ottaa pienet testierät siihen loppuun. Siinä pääset samalla asetta testailemaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content

Keskustelua ja ideoita peleistä Empty
ViestiAihe: Vs: Keskustelua ja ideoita peleistä   Keskustelua ja ideoita peleistä Icon_minitime

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Keskustelua ja ideoita peleistä
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 3Siirry sivulle : 1, 2, 3  Seuraava
 Similar topics
-
» Keskustelua optisista tähtäimistä!
» Palaute peleistä Pieksämäellä 14.8. ja eteenpäin --->
» Kuvat pidetyistä peleistä
» kuvat kolinkorven peleistä 24.5
» Palaute peleistä Kangasniemellä 25.9.11 ja eteenpäin --->

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Airsoft-Pieksämäki :: Yleinen keskustelu :: Yleinen keskustelu-
Siirry: