Airsoft-Pieksämäki
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Airsoft-Pieksämäki

#pmksoft
 
PääsivuPääsivu  Latest imagesLatest images  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

 

 Halvat aseet

Siirry alas 
+37
kallemään
Joonas
Lokki
A1M0
Tetris
huge
juhis
Alpits
Joku-ukko
monkey
Pave
kasez
FinnViking
Antti
Roppari
sipsu
Kätkäläinen
Mroo`
Rahi
YLÖNEN24
samsam
Hyvönen
EiNaRi
Pöllänen
JonDe
kase
JAE
Sytytyslanka
Pexi69
Pantheus
Henkka
Abelius
Jawski
Darkki
Peqe
Jirry
Lynx
41 posters
Siirry sivulle : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Seuraava
KirjoittajaViesti
Lynx
Viestien lukumäärä : 175
Join date : 02.05.2008

Halvat aseet Empty
ViestiAihe: Halvat aseet   Halvat aseet Icon_minitimePe Toukokuu 02, 2008 7:59 pm

Eli jatketaan keskustelua halvoista aseista täällä. Siirtäkää vaikka arvostelunne vanhalta foorumilta tänne niin saadaan ketju kukkimaan. Ketjuun kaikki mikä liittyy halpoihin aseisiin kysymykset, arvostelut ym.
Takaisin alkuun Siirry alas
Lynx
Viestien lukumäärä : 175
Join date : 02.05.2008

Halvat aseet Empty
ViestiAihe: Vs: Halvat aseet   Halvat aseet Icon_minitimePe Toukokuu 02, 2008 8:27 pm

2.12.2007

Rupesin hieman kiinostamaan ko. aseet ja kokeilenkin kepillä jäätä. Laitoin marraskuun kimppaan tulemaan D-Boy(s) m4a1Ris tykin. Koitan vääntää kyseisestä aseesta tänne jonkinlaisen jutun, kun tuo aikanaan saapuu.

Lähinnä tarkoitus selvittää:
- Pelikelpoisuus
- Kannattavuus5.1.2008

Vihdoinkin tilaamani Dboy(s) valmistama m4a1 RIS saapui. Tilauksen tein milgear wgc kimppatilauksessa. Olen myös aikasemmat wgc tilaukset hoitanut ko. firman kautta. Syy tähän on, että milgear tekee tarjoukset halvemmalla kuin fairsoft ja wgc:sta tilaavat firmat ovat aika vähissä. Jollei turvaudu yhdistysten tilauksiin, jotka voivat olla edelleen se halvempi vaihtoehto. Milgear on saanut minut ainakin hyvin asiakkaaksi hyvällä asiakaspalvelulla sekä suht edullisilla tarjouksillaan.

Halvat aseet IMG_3260

Sitten itse asiaan. Aseelle tuli siis kokonaisuudessaan 153€ hintaa posteineen. Odotin että postissa ojennettaisiin käteen hieman murjottu styroks laatikko, mutta asia oli eri. Ase oli pakattu hyvin samantyyppiseen pahvilootaan kuin esim. g&p tykit. Päällä oli myös asialliset tekstit sekä kuvat. Sormet syyhyten avasin paketin ja ilokseni huomasin että laatikko oli puolillaan kuplamuovia Pehmikkeiden alta paljastui varsin pätevän näköinen torrakko. Aseen mukana toimitettiin seuraavat lisäkilkkeet:

-Lipas(hi-cap) 300bb
-Akkukotelo(an/peq)
-Ris-kahva + 2kpl kiskopanssareita
-Hihna & kiinnike hihnalle
-mini akku 8,4V 1100mAh sekä laturi(ei sovellu suomentantereelle)
-Kuulia
-Puhdistustikku
-Työkaluja(ristipää meisseli&kaksi kuusiokoloavainta) sekä ohjekirja

Halvat aseet IMG_3263

Eli kaikki mitä paketin mukaan luvattiin oli mukana. Tämän jälkeen rupesin nostamaan itse asetta lootasta. Yllätyksekseni ase painoi yllättävän paljon. Samalla huomasin ensimmäisen erheen aseessa. Perän putki oli irti aseen rungosta. Eli putkea ei ollut kiinnitetty tehtaalla. Ruuvari käteen ja putki kiinni avot. Ase tuntui erittäin jämäkälle kädessä vaikka sitä hieman reilummin nitkuttelikin. Omasta mielestä tukevampi kuin g&p yksilöt. Maalipinta aseessa on varsin hyvän näköinen ja valumia ei näin äkkiseltään näy. Minkäänlaisia kaiverruksia/merkintöjä rungosta ei löydy. Ainoastaan teksti tulenvalitsemen kohalla safe/semi/auto. Myöskään kiskoista ei löydy tekstejä "T4,T6" jne. Kiskosto muuten näyttää varsin hyvälle ja myös tuntuu tukevalle. Ainoa häiritsevä tekijä on kiskoihin poratut reiät, jotka ovat hieman aikaa säästämällä tehdyn näköiset. "Muovi"osat aseessa ovat varsin hyvän näköiset ja tuntuiset. Samaa tasoa kuin g&p osat voisi olettaa.

Runkotapit ovat "sokka" malliset eli näitä ei tarvitse takoa sen ruuvarin ja vasaran kanssa irti. Ainoastaan ruuvi päältä pois ja tappi lähtee ilman väkivaltaa irti. Tähtäimet tuntuvat olevan linjassaa eli etujyvä ei ole täysin poskellaan. Kantokahvassa oleva takatähtäin toimii myös varsin mallikkaasti. Ris-kahva sekä akkulaatikko kiinittyvät paikalleen varsin mallikkaasti ja ovat tukevat. Perä säätyy mallikkaasti 6 eri asentoon. Tukki tosin heiluu hivenen enemmän kuin esim. g&p aseessa. Liekinvaimennin on varsin käheen näköinen. Ulkopiippu on ns. g&p mallia eli hieman paksumpi kuin tm malleissa. Joka on hyvä ottaa huomioon esim. jos heitintä on hommaamassa. Piipunpäässä on -14mm kierre ja piipun saa kahteen osaan. Eli aseesta saa halutessaan cqb mallin. Tosin sisäpiippu on 363mm pitkä, joten jos pätkän otat pois tulee sisäpiippu näkyviin. Jonka voi esim. peittää sitten äänenvaimentimella.

Halvat aseet IMG_3266

Hihnan kanssa tulin tulokseen "osta uusi". Hihna on hieman samankaltainen kuin joissakin repuissa oleva leveä nylon hihna. Akku näyttää varsin pätevälle. Tosin johto on normaalia jäykempää mitä on tottunut näkemään akuissa. Tyrkkäsin akun lataukseen ja se tuntui ottavan latauksen hyvin vastaan. Pidemmän käytön jälkeen näkee tekeekö akulla mitään. Akkulaatikko(an/peq) on ihan siedettävän tuntuinen. Hieman isomman kokoinen kuin esim ics tekele, mutta tämähän avittaa saamaan isomman akun vain sisään

Kun akku oli latautunut pääsin vihdoin testaamaan toimivuutta. Aseessa olevat johdot ovat mallia rautalanka, jonka huomaa jo akun liitosjohdosta. Testi laukaus ilman lipasta osoitti että ase "toimii" eikä ole täysin jumissa heti alkuun. Aseen oma lipas sujahtaa paikalleen mallikkaasti, mutta tässä tulee toinen vitsi. Yritin survoa g&p lippaita paikalleen mutta tuntuvat menevän todella nihkeästi paikalleen. Saa olla toinen kaveri melkein pitämässä aseesta kiinni, jotta saat lippaan irti. Eli lipaskuilu vaatisi hieman viilausta. Tämä asia minulla olikin tiedossa jo asetta tilatessa. Kohtakin on jo tiedossa mistä ko. muokkaus tapahtuu. Eli testilaukaukset tein aseen omalla helistimellä. Annoin hopin olla nollilla ja käytin 0,20g guarderin kuulia. Testi oli silmämääräinen, mutta näin äkkiseltään sanoisin että tehoa on enempi kuin tm vakio tykeissä. Sekä hieman verrattuani g&p tykkiin jossa on m100 tason viritys. Laukaukset tuntui hieman laiskoille, jonka luulisin johtuvan akusta sekä shimmityksestä.

Hoppiyksikkö on metallinen ja varsin samannäköinen kuin systeman tekele. Hopin säätö onnistuu varsin mallikkaasti ja ei näin alkuunsa ainakaan säätynyt itsestään. Kun mahdollisuus tulee kronotan aseen ja laitan testituloksia tänne.

Tässä olisi näin pintaa raapaistu juttu ko. aseesta. Asetta en vielä sisäiseti alkanut tutkimaan sen enempää, koska olisi tarkoitus testata onko tämä paketista nostettuna pelivalmis vekotin. Sana tosin kärsi alku metreillä perän takia. Kun olen ensimmäisen pelin tällä pelannut niin rupean tutkimaan sisuskaluja tarkemmin. Tarkoitus olisi vaihtaa johdot parempiin, kokeilla shimmittää boksi uusiksi sekä vaihtaa sisään kriittisimpiä osia parempiin(laakerit,mäntä ym.) Itse olen tähän asti vielä erittäin tyytyväinen aseeseen. Saa nähdä mitä tämä vielä teettää. Jos kysyttävää tulee niin kysykää rohkeasti.

Kuvia lisää:
https://s123.photobucket.com/albums/o285/Lynx-/AS/Gear/m4a1%20ris/

Wgc:
http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?itm=DBOY-AEG-5181M_cat_D-Boy

-mikko

edit1: Parempi kuvia photobucket:ssa tarjolla13.1.2008

Jees eli ensimmäinen peli tuli aseella pelattua sekä sain aseen kronotettua. Tässä olisi krono tuloksia:

1: 110m/s
2: 109m/s
3: 111m/s

Aseen kronotin 0,25g guarderin kuulilla ja hoppi oli testattaessa pois. 4h pelisession jälkeen akku osoitti hyytymisen merkkiä, eli uusi akku tilaukseen. Ase oli omasta mielestä alusta alkaen hieman laiska eikä sillä voinut edes naputtaa kovin nopeaa semiä. Sarjan ampuminen olisi varmaan lyönyt aseen kerrasta jäihin. Eli en pitäisi tätä kovinkaa paketista suoraan nostettuna pelikelpoisena.

Pelit pelattua ja kotia päästyä kamat kaappiin ja dboy pöydälle avattavaksi. Ensimmäinen arvailu oli että shimmitys olisi ketuillaan. Myös johdot oli varma homma jotka joutuisi uusimaan. Sama kohtalo olisi laakereiden suhteen. Ase oli vaikeampi purkaa kuin esim. g&p tekele. Seuraavat kohdat tuottivat tuskaa/olivat erinlailla toteutettu: Lippaanvapautin ei lähtenyt normisti irti, vaan se piti kieputtaa itsensä ympäri. Jotta toisellapuolella oleva nuppi irtosi toisesta osasta. Tämä vaati Bolt Catch:n irroittamisen. Joka oli läpi tapilla alarungossa kiinni, eikä vain kellunut siinä kuin tavallisesti. Loput lähtikin aika perinteisesti.

Saatuani mechan irralleen alarungosta kokeilin liikutella rattaita ruuvarilla motin reiästä. Rattaat eivät liikkuneet suuntaankaan. Eli arveluni shimmityksestä oli oikea. Avattuani mechan oli näky tämä:
https://2img.net/h/i123.photobucket.com/albums/o285/Lynx-/AS/Gear/m4a1%20ris/avaus01.jpg

Laatikko sisälsi mm.
-Muoviset laakerit
-Kevennetyn männän
-XYT merkinnällä olevat rattaat
-Puoliksi muovisen jousenohjaimen

Purin mechan aivan atomeiksi ja putsasin sen liisterimäisestä rasvasta Otin myös tarkemmat kuvat rattaista:
1: https://2img.net/h/i123.photobucket.com/albums/o285/Lynx-/AS/Gear/m4a1%20ris/Rattaat01.jpg
2: https://2img.net/h/i123.photobucket.com/albums/o285/Lynx-/AS/Gear/m4a1%20ris/Rattaat02.jpg

Kuva kasauksen alku metreiltä:
https://2img.net/h/i123.photobucket.com/albums/o285/Lynx-/AS/Gear/m4a1%20ris/kasaus01.jpg

Aikaa mechan kanssa telmimiseen meni aika mukavasti johdotuksineen. Miniliittimen tilalle vaihdoin deans liitimen vähentämään vastusta. Tässä olisi listaa osista jotka vaihdoin:
-metalli laakerit
-johdot+liitin
-hoppiyksikkö+kumi
-trk-piippu

Osat jotka vaihdoin aseeseen olivat edellisen projektin ylijäämiä, joita löytyy jokaiselta coltin omistajalta Testilaukaukset uusilla johdoilla, shimmityksellä, laakereilla sekä akulla osoittivat aseen aika pelivehkeeksi. Tehot olivat silmämääräisesti säilyneet, mutta ase toimi sulavammin ilman outoa ääntä. Ase tuntui jopa ammuttaessa järeemmälle kuin g&p. Odottelen että pääsen testaaman hopin vielä päivänvalossa.10.3.2008

Tässä pieni hetki kului taasen, kun pääsin aseen uudelleen kronottamaan. Eli kronotin aseen 09.03.2008 Pmäen peleissä ja krono näytti seuraavaa 0,25 kuulalla:

1. 116m/s
2. 114m/s
3. 117m/s
4. 117m/s

Eli kyseisellä huollolla/osien vaihdolla aseeseen sai vielä hieman lisää tehoa Sekä ase on nyt paljon pelitehokkaampi kuin paketista nostettuna. Ase pystyy huomattavasti paremmin sarjaan ja nopeaan semin naputtamiseen. Tällähetkellä tykkiä pyörittää Intellect 9,6V 1400mAh mini akku. Ase vaatisi kyllä huomattavasti enemmän mAh akulta taikka sitten jousen vaihdon. Näillä tehoilla 0,25g kuulat tuntui lähtevän mihin sattuu, joten voi olla että siirryn käyttämään 0,28g kuulia tällä aseella. CQB pelejä tällä ei pahemmin pelailla, joten pyhitän aseen kokonaan metsä käyttöön.

Koska kyseisissä kiina-aseissa tuntuu olevan suht hyvin potentiaalia, voi olla että keväällä tulee hommattua toinen saman tyyppinen projekti (malli saattaa vaihtua kenties itäblokin suuntaan)
Takaisin alkuun Siirry alas
Jirry

Jirry


Viestien lukumäärä : 23
Join date : 02.05.2008
Paikkakunta : Pieksämäki

Halvat aseet Empty
ViestiAihe: Vs: Halvat aseet   Halvat aseet Icon_minitimeLa Toukokuu 03, 2008 10:42 am

Sattuuko kenelläkään olemaan minkäänlaista infoa 2Roy:n valmistamista M203 -heittimistä soltteihin? Katselin että halpoja ovat, mutta minua lähinnä häiritsee tietämättömyys siitä että minkälaiset tekeleet ovat kyseessä. Jos jollakin on kokemusta näistä niin olisin kiitollinen pienestäkin infosta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Lynx
Viestien lukumäärä : 175
Join date : 02.05.2008

Halvat aseet Empty
ViestiAihe: Vs: Halvat aseet   Halvat aseet Icon_minitimeLa Toukokuu 03, 2008 12:42 pm

Itsellä kyseinen heitin löytyy tuohon Dboy aseeseen kiinitettynä. Heitin on aivan toimiva ainakin CA sekä Madbull kranaattejen kanssa. Uskoisin että rööriin mahtuu kaikkien valmistajien naatit. Rakenteeltaan heitin on huomattavasti kevyempi kuin esimerkiksi G&P tekele, mutta silti aivan jämäkän oloinen ja toimiva. Heitin ei varmaan samassa määrin kestä runtua kuin G&P taikka vastaavien valmistajien vekotin. Heittimen runko osa on abs muovia sekä kahva osa, putki on kevytmetallia. Putki osa on harmaan värinen joka tuo heittimelle hienon ulkonäön. Kiinitys tapahtuu kolmesta eri kohtaa. Omasta puuttuu tähtäimen kohalle tuleva kiinike, mutta oma on pysynyt kahdella hyvin paikallaan. Etu osasta heitin tulee samaisella kaari osalla ar-sarjalaisen piippuun kiinni kuin mikä esim. g&p aseessa on. Toinen kaari kiinike tulee tähtäimen kohdalle, mutta tästä minulla tosiaan ei ole kokemusta. Kolmas kaari kiinike tulee aikalailla ulkopiipun juureen. Tämä kiinike kiinittyy heittimen runkoon kahdella pienella kuusiokoloruuvilla. Kiinikkeiden kiini laitossa saa olla varovainen ettei korkkaa kierteitä pahemmin heittimen rungosta. Aseesta löytyy myös yksi asentoinen varmistin. Eli toisin kuin g&p heittimestä löytyy ns. kaksi asentoinen. Laukaisukoneisto on varmaan samanlainen kuten g&p tekeleessä, eli heittimen pitäisi toimia yhtälailla kuten kalliimmatkin mallit. Itse olen käyttänyt kranaateissa GG:tä ja kyllä tuo jaksaa mainiosti kranaatit laukaista tuollakin kaasulla. Homma toimii myös yellow kaasulla(testattu on Very Happy )

Halvat aseet 2roy-a10

Yhteenvetona heitin ajaa asian yhtä hyvin kuin kalliimmatkin mallit ja eikä häpeä yhtään näiden rinnalla. Toisin itse jopa tykkään enempi 2Roy ulkonäöstä johtuen harmaasta putkesta Cool Miinukset tulee kuiteskin keveydestä sekä kiinityksistä. Jos kiinitys olisi hoidettu samaisesti kuin g&p jungle mallissa heitin olisi loistava.

Kyseistä vehjettä saa tulla käpistelemään vloppu peleissä niin pitkään kun se minulta löytyy. Rohkeasti vain hihasta repimään, en miä pure.

-Mikko"Lynx"Manninen
Takaisin alkuun Siirry alas
Peqe

Peqe


Viestien lukumäärä : 129
Join date : 01.05.2008
Paikkakunta : Pieksämäki

Halvat aseet Empty
ViestiAihe: Vs: Halvat aseet   Halvat aseet Icon_minitimeLa Toukokuu 03, 2008 9:03 pm

Itse Olen katsellut tuota JG G36C syntymäpäivä lahjaksi,joka on aivan hyvän näköinen ja tehoa riittää (ehkä liikaakin), onko kellään tietoa kyseisetä aseesta?
Esim: Onko se sopiva tälläsen pienemmän pelaajan käsiin? ja vastaavaa. http://plasticsoldier.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=248&category_id=60&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=64
Takaisin alkuun Siirry alas
Darkki

Darkki


Viestien lukumäärä : 193
Join date : 22.04.2008

Halvat aseet Empty
ViestiAihe: Vs: Halvat aseet   Halvat aseet Icon_minitimeLa Toukokuu 03, 2008 9:09 pm

Varsin näppärältä vehkeeltä näyttää ja lekan laudallakin on runsaasti infoa kyseisestä aseesta.
http://www.leka-airsoft.fi/forum/viewtopic.php?f=2&t=5425 <-- katso tuolta etenkin atlazen kirjoittama arvosteluntapainen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jawski

Jawski


Viestien lukumäärä : 7
Join date : 01.05.2008
Ikä : 32
Paikkakunta : Pieksämäki

Halvat aseet Empty
ViestiAihe: Vs: Halvat aseet   Halvat aseet Icon_minitimeLa Toukokuu 03, 2008 10:01 pm

Niin tuo kiinapyssyjen tehokkuus on kyllä ihan kiitettävä. 110-125m/s En kuitenkaa tarkoita pahalla, mutta kiinalaisaseen omistajien olisi syytä kiinnittää huomiota ampumaetäisyyksiin. Sillä tuo lähtönopeus on jo sellaista luokkaa että varmasti kukaan ei halua saada pitkää sarjaa 5metrin etäisyydeltä esim kasvoihin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Lynx
Viestien lukumäärä : 175
Join date : 02.05.2008

Halvat aseet Empty
ViestiAihe: Vs: Halvat aseet   Halvat aseet Icon_minitimeSu Toukokuu 04, 2008 8:13 am

Olen kyllä täysin samaa mieltä tässä asiassa Jawskin kanssa. Eli kyseiset lähdöt ovat jo sitä luokkaa että näillä saa läheltä pahaa vahinkoa aikaiseksi. m120 tason tykki vaatii pelaajalta harkinta kykyä sekä malttia. Itse vaihdoin tuosta omasta kiina-aseesta "tehdas" jousen pois ja laitoin m100 tason tilalle. Näin ollen akku kestää paremmin ja ase on myös turvallisempi. En nyt mitenkään rupea kukkahattutäteilemään virien suhteen, mutta JÄRKI on aina pidettävä mukana.
Takaisin alkuun Siirry alas
Abelius

Abelius


Viestien lukumäärä : 226
Join date : 22.04.2008
Ikä : 35

Halvat aseet Empty
ViestiAihe: Vs: Halvat aseet   Halvat aseet Icon_minitimeSu Toukokuu 04, 2008 10:32 am

Jing Gongin aseet ovat hyviä. Nykyisissä suurin ongelma on lähinnä metallilaakereiden satunnaisuus mallista riippuen, muuten ovat sisuksia myöten olleet ihan hyviä. Moottoreissa on kivasti vääntöä. Oma JG M4 on toiminut paremmin kuin Maruin vakio G36C ja CA:n AUG...

Kannattaa ostaa muuten Milgearista sitten. Sen lisäksi että Muovisotilaassa on ihan perkeleen ylihinnoiteltua, en itse tue kauppoja jotka houkuttelevat ostajia tsätti-ikkunoilla, väärillä tuotekuvauksilla ja ylipäätään kokonaiskuvaltaan hämärältä näyttävillä sivuilla.
Takaisin alkuun Siirry alas
Abelius

Abelius


Viestien lukumäärä : 226
Join date : 22.04.2008
Ikä : 35

Halvat aseet Empty
ViestiAihe: Vs: Halvat aseet   Halvat aseet Icon_minitimeTi Toukokuu 13, 2008 1:00 pm

No niin, nyt on oma JG:n M4 saatettu kuntoon jossa kaikki on kaikin puolin kohdallaan.

Aseen ostin alunperin puhtaasti projektipohjalta ja colttihimosta. Coltit vaan ovat niin paskoja vehkeitä, että niihin tulee vikaa joka tapauksessa ennen pitkää (itsellä ollut kolme "korkealaatuista" colttia), joten on sama ostaa halvempi ja tuunata se mahdollisimman halvalla. Pientä selostusta oman aseen vaiheista seuraavassa.

Vehje oli silmissäni pelikelvoton paketista nostettaessa. Tällä en tarkoita, että se ei olisi toiminut tai ampunut tarkasti, vaan sitä että se yksinkertaisesti ampui aivan liian kovalla lähtönopeudella. Sen lisäksi että 130m/s on kanssapelaajille todella ilkeä sähköaseella, pienentää se koneiston eliniän myös naurettavan pieneksi. Tarkempi kuvaus siitä mitä ase oli paketista nostettaessa löytyy Lekan laudalta allaolevan linkin kautta:

http://leka-airsoft.fi/forum/viewtopic.php?f=2&t=6307

Pian aseen oston jälkeen sain huippudiilin G&P:n Marine-mallisesta metallirungosta ja M4-mittaisesta etupäästä pakettina. Mukaan tarttui myös CA:n lasikuituvahvistettu pistoolikahva sikahalvalla. CA:n kahva valitettavasti meni tuhannen päreiksi liian paiskomisen takia, joten tilalle ostin myöskin sikahalvalla G&P:n kahvan, joka muuten on kaikin puolin loistava ja innovaatioita sisältävä (metallikierteet ruuveille, neljä kiinnitysruuvia mechaan).

Halvat aseet P1010024
Halvat aseet P1010027

Aseen sisusten heikko lenkki jousen lisäksi ovat muovilaakerit. Pelailin pari peliä niillä, mutta tajusin ettei ratkaisu ole pitkäikäinen. Nyt sisällä on Modifyn erikoismitoitetut teräsliukulaakerit, joiden asentaminen oli paljon kiroilun takana. Nähtävästi uudemmissa JG:n aseissa ei ole tarvetta ohuemmille ja aavistuksen verran kapeammille erikoislaakereille. Tästähän tietysti seuraa se, että laakerit ovat aivan järkyttävän löysät mechan laakeripesässä. No, järjetön määrä shimmejä, laakerit pikaliimalla mechaan kiinni ja pientä viilailua niin rattaat sai vihdoin pyörimään kitkattomasti ja sulavasti, ilman että kestävyys olisi vaarantunut laakeripesien hankaamisen takia. Sisuksille en ole täydellisen uudelleenrasvauksen, shimmityksen sekä laakereiden ja jousen vaihdon lisäksi tehnyt mitään. Jousi on nykyään CA:n vakiojousi koska Prometheuksen jousi ampui aavistuksen yli Suonenjoen sahan rajoituksista. CA:n jousella sylinterisetin tiivistämisen jälkeen kronotti ase viimeksi mitattaessa äärimmäisen tasaista 96 m/s lähtönopeutta 0,2g kuulalla ja tämä näkyy loistavassa tarkkuudessa.

Aseen johdot ovat ohuet mutta ajavat asiansa. Kytkinpinnat ovat laadukkaat ja juottotyö täydellistä.

Halvat aseet P1210029

Tarkkuudesta puheenollen, en näe tarkkuuspiipulle tarvetta. Varaosana löytynyt Systeman hoppiyksikkö ja Guarderin loistava läpinäkyvä hoppikumi yhdistettynä edellä mainittuun sylinterisetin tiiviyteen lennättävät kuulaa todella suoraan ja pitkälle. Juuri paketista nostettu CA:n B&T MP5-sarjalainen häviää kantamassa reilusti, vaikka sen hoppiyksikkö onkin paremman suunnittelun tuotos.

Tähän mennessä aseeseen on palanut rahaa noin 160e. Hinta on noin alhainen koska alkuperäisiä osia on saanut myytyä hyvään hintaan eteenpäin. Ase ei nitise tai natise ja ulkoisesti on kaikin puolin kuin G&P. No, perää lukuunottamatta se on G&P. Eikä harmita vaikka sisuksista jotain pamahtaisi, Elementin laadukkaat viriosat ovat halpoja ja mainioita M100-tason vireille. Ainoa huolenaiheeni on vahvistamattoman mallinen mecha, joka varmasti hajoaa nykyistä 9,6V 2200mAh akkua käytettäessä jossain vaiheessa.

Edit: Tuli vähän isona kuvat mutta ihan sama.
Takaisin alkuun Siirry alas
Lynx
Viestien lukumäärä : 175
Join date : 02.05.2008

Halvat aseet Empty
ViestiAihe: Vs: Halvat aseet   Halvat aseet Icon_minitimeTo Toukokuu 29, 2008 9:15 am

Oikein hyvä katsaus Abelius tuosta JG aseesta. Hyvä että laudalle tulee monen eri "merkkisten" aseiden arvosteluja/katsauksia, vaikka varmaan yli puolet kiina-aseista lähtee matkaan samalta tehtaalta. JG mecha näyttää olevan ainakin huomattavasti paremman näköinen kuin tuo Dboy tekele, jos kuvista rupeaa vertaamaan. Jämäkän ja näppärän tuntuinen ase varmaan noiden osien vaihtojen jälkeen.

Ei muuta kuin lisää katsauksia laudalle, jos jonkin kiinaihmeen omistat niin tekstiä vaan tulemaan. Itseäni kyseiset aseet kiehtovat jostain syystä edelleen ja tulossa onkin jo uusi projekti. Kyseisissä aseissa viehätys saattaa ollakin juuri tuossa projekti hommassa. Heti kun uusi morsian saapuu niin laitan lyhykäistä katsausta tulemaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Abelius

Abelius


Viestien lukumäärä : 226
Join date : 22.04.2008
Ikä : 35

Halvat aseet Empty
ViestiAihe: Vs: Halvat aseet   Halvat aseet Icon_minitimeTo Toukokuu 29, 2008 5:20 pm

Jep, projektipohjalta näitä iso osa "vanhemmista" harrastajista varmasti ostaa. En usko että voi odottaa hirveitä elinikiä useimmilta kiina-aseilta, vaikka ihmiset sokeasti tuntuvatkin laatuun luottavan. Nyt tarkemmalla mechaan paneutumisella sain myös mm. seuraavaa selville:

- JG:n aseisiin käy nykyään nähtävästi vain normaalikokoiset 6mm laakerit. En vain ole saanut toimimaan loppujen lopuksi Modifyn metallilaakereita oikein, pienen ajan toimimisen jälkeen ase "hitsasi" jälleen kiinni. Laakerit ovat vain liian pienet ja eivät istu kunnolla laakeripesissään, seurauksena koneistolle vaarallinen väljyys. Voisin myös vaikka vannoa että yksi sektorirattaan laakeripesistä on vino, joten se siitä laatuedusta Dboysiin verrattuna (vahvistamattomuuden ohella). Smile
- Vaikka vakioshimmitys tuntui suhteellisen hyvältä, huomasin osittaisen kiillotuksen jälkeen että alennusratas oli ennen uudelleenshimmitystä hangannut hieman mechan vasempaan kylkeen, jättäen ohuen ympyränmuotoisen naarmumuodostelman metallin pintaan.

Nähtäväksi jää, mitä jaksan tälle vehkeelle nyt tehdä. Voisi tietty iskeä "oikeat" metallilakerit sisään ja odottaa vahvistamattoman mechan halkeamista. Smile
Takaisin alkuun Siirry alas
Henkka

Henkka


Viestien lukumäärä : 44
Join date : 11.05.2008
Paikkakunta : Pieksämäki

Halvat aseet Empty
ViestiAihe: Vs: Halvat aseet   Halvat aseet Icon_minitimePe Toukokuu 30, 2008 2:38 pm

Mitä mieltä olette Cyman 150-230 euron aseista?
Takaisin alkuun Siirry alas
Abelius

Abelius


Viestien lukumäärä : 226
Join date : 22.04.2008
Ikä : 35

Halvat aseet Empty
ViestiAihe: Vs: Halvat aseet   Halvat aseet Icon_minitimePe Toukokuu 30, 2008 3:34 pm

M14 on loistopeli. Samoin metalliset AK:t, esimerkiksi jussijulmalla on hyvin kokemusta firman AKS74U:sta. Mitä itse olen lukenut, on heikkoutena lähinnä halvat jousenohjaimet eikä mäntäsettikään loistava ole. Metallilaakerithan noista kalliimmista löytyy kaikista vakiona.
Takaisin alkuun Siirry alas
Darkki

Darkki


Viestien lukumäärä : 193
Join date : 22.04.2008

Halvat aseet Empty
ViestiAihe: Vs: Halvat aseet   Halvat aseet Icon_minitimePe Kesä 13, 2008 5:22 pm

Menin ja tilasin Kalashin valmistaman ak-74:n muovisilla kahvaosilla. Ja jumaliste minkälaisen pyssyn ovatkin tehneet!

Itse aseen mukana tuli ohjekirjasta, puhistustikku, pienehkö pussillinen kuulia, dboyssin ak-mallin akku ja kantohihna, sekä helvetisti ylimääräistä stryroksia ja pahvia. Unohdetaan turhuudet ja mennään suoraan asiaan. Itse pyssy on kuin tiili, ei nitise eikä natise. Kauppa mainostaa aseen rungon olevan terästä ja sitä se kieltämättä onkin. Ainoat aseessa olevat muoviosat jotka päällepäin näkyvät ovat kahvaosat ja lipas. Ja ompa kylkeen ympätty kiinni viellä sivukiila joka mahdollistaa ihan oikeiden itätähtäinten kiinnittämisen suoraan naksauttamalla. Aseeseessa mukana tullut hi-cap lipas kiinnityi aseeseen ongelmitta, mutta maruin lippaat eivät menneet suoraan kiinni. Syynä oli liian pitkä lipassalpa jonka vaihdoin maruin vastaavaan.

Pari nopeaa testilaukausta suoritin ja 0.25 kuulalla oli tarpeeksi vääntöä lävistää kaljatölkki molemmin puolin joka kertonee jotain aseen lähtönopeudesta. Tarkkuustestit osoittivat muuta, sillä vakiohoppiyksikkö on totaalisen paska, edes hoppi täysillä ei kuula saanut tarpeeksi kierrettä. Testi suoritettiin puhdistetulla piipulla ja g&p:n 0.25 kuulilla. Aionkin iskeä aseeseen maruin hoppiyksikön mahdollisimman nopeasti.

(muoks.) Iskin pyssyyn kiinni KM:n hieman lyhyemmän tarkkuuspiipun ja maruin vakiohoppikoneiston vakiokumeineen entisestä ak:stani. Ase on nyt aivan kirurgisen tarkka ja kantamaa hieman roikulla ammuttuna yhtä paljon kuin apsillani, tästä on hyvä lähteä.

Testaan härveliä käytännössä ja kirjoittelen sittemmin lisää ja tarkennan entistä. Mutta tiedän jo nytten sanoa etteivät 190e menneet hukkaan tähän
vehkeeseen.

Halvat aseet IMG_3581
Takaisin alkuun Siirry alas
Lynx
Viestien lukumäärä : 175
Join date : 02.05.2008

Halvat aseet Empty
ViestiAihe: Vs: Halvat aseet   Halvat aseet Icon_minitimeLa Kesä 14, 2008 1:12 pm

Tässä tuli hurahdettua "kiina-aseisiin" ihan kunnolla ja tulikin sitten tilattua uusi morsian. Tällä kertaa hoidin tilauksen omin voimin
Gunner Airsoft nimiseen puljuun. Kyseinen pulju on pitkään askarruttanut itseäni ja kovasti tehnyt mieli kokeilla kuinka homma toimii. Joten
tarkoitus oli tehdä "testi"tilaus alkuunsa. Noh tilaus paisuikin hieman testi tilausta suuremmaksi ja äkkiä olikin 4 hemmon kamat tulossa Very Happy
Kyseisestä tilauksesta voi kysellä tarkemmin, jos asia kiinostaa. En rupea tässä käymään kyseistä tapahtumaa lävitse.

Noh itse asiaan. Tällä kertaa hankintaan lähti sitten A&K valmistama SR-25k, joka on tuttua turvallista colt sarjaa/perhettä Smile Tosin hieman järeämmällä rungolla. Rungon järeys selittyy siten, että esikuva rs maailmasta on 7,62 kaliberin AR-sarjalainen. A&K oli vakuuttanut minut varsin hyvällä laadulla sekä pelikelpoisuudella, jota kaverin 249Para edusti. Kyseiselle sr-25k/sr-25 luvattiin suht kovia tehoja paketista nostettuna, joka kiinosti myös alkuunsa. Jos kyseiset lukemat pitivät paikkaansa niin viritykselle ei tulisi tarvetta, joka myös ei ihan helppoa osien saatavuuden takia olekkaan. Ase omaa pidennetyn 2version mechan, johon tällä hetkellä ainoastaan lähinnä g&p tekee varaosia. Joiden saatavuus on myös aika huono ja hinta on suht kova. Sr-25k omaa myös omanlaisen kiskoston, joka on nimeltään URX. Kiskon kiinitys on huomattavasti tukevampi kuin ris/ras kiskostoissa. Sr-25k omaa myös crane-mallin perän, johon mahtuu large kokoinen crane-akku(ca,star käyttää samaa). Sr-25k eroaa sr-25 siten että sr-25 on tavan m16-perä sekä ras-kiskosto edessä. Sr-25 on myös huomattavasti pidempi kuin sr-25k.

Sr-25 sekä Sr-25k kuvat(a&k tuotekuvat)
http://arniesairsoft.co.uk/news2/wp-content/uploads/2007/NewBOYIandAKatVictoryGuns_B812/SR25.jpg
http://arniesairsoft.co.uk/news2/wp-content/uploads/2007/NewBOYIandAKatVictoryGuns_B812/SR25K.jpg

Halvat aseet SR25k

Tiedot(wgc):
Gear Box: Ver.2
Motor: /
Magazine: 450 Rounds
Length: 838-920mm
Barrel Length: /
Weight: 3280g
Battery: Large Type Battery ( Included )
Muzzle Velocity: 400-420FPS with 0.2g BBs
Package Includes: Gun, Magazine, Manual, Battery, Charger ( EU Type Plug / 220V Only ), Vertical Grip

Kuukauden odottelun jälkeen paketti saapui ja sain oman yksilöni syynäykseen. Ensi vaikutelma oli kyseisestä aseesta hyvä. Paketti sisälsi kaikki mitä pitikin, eli itse aseen, akun, kiskosuojat 2kpl, RIS-kahvan, laturin, puhdistustikun sekä tähtäimensiirtoavaimen. Minkäänlaista ohjelappusta aseen mukana ei tullut. Paketti oli samaa laatua kuin esim. CA paketit.

https://2img.net/h/i123.photobucket.com/albums/o285/Lynx-/AS/Gear/Sr-25k/IMG_3499.jpg

Ase on hyvin jämäkkä eikä mikään osa nitkunut tai ollut löysässä paketista nostettua. Dboyssa oli koko perä irti, kun sen nosti paketista. Eli huomattavaa parannusta laadun suhteen A&k:lla. Akku on samaa luokkaa mitä muissakin kiina-aseissa. Keltaisista pötkylöistä kasattu mikälie kennojen merkiltä. Kennoissa oli kuitenkin merkinnät 1500mAh, NiCd. Ei muuta kuin akku lataukseen ja sormet ristissä odottamaan testi laukauksia. Seuraavana päivänä pääsinkin asetta testaamaan ja täytyy myöntää että kyllä suu meni muikeaksi testi laukauksien jälkeen :> Oma m14:sta johon on vaihdettu m120 tason viritys setti hävisi ainakin silmämääräisesti aseen kantomatkalle sekä kuula tuntui lähtevän huomattavasti napakammin piipusta. Hoppi säätyi hyvin eikä vaatinut minkäänlaista säätöä, johon olin kyllä varautunut. Kuulat lähtivät suht suoraan ja alkuunsa ainakin trk-piipulle ei ole tarvetta.
Aseen ääni ampuessa ei kuulustanut yhtään vaivaiselta ja boksi tuntui pyörivän moitteítta. Myös 8,4V 1500mAh large-akku tuntui jaksavan pyörittävän hyvin koneistoa pidempääkin sarjaa ampuessa. Aseen johdot näyttivät olevan suunilleen 1mm paksuista silikooni johdinta ja liittimenä toimii mini-liitin. Aseessa on siis crane-perä, joka vetää sisään large kokoisen crane-akun eli samaisia joita CA sekä star ainakin käyttävät.

Hopin säätö tapahtuu samanlailla kuin muissakin AR-sarjan airsoft aseissa. Vedetään latauskahvasta jolloin hylsyluukku aukeaa ja peitelevy siirtyy taakse tuodakseen hoppi yksikön näkyviin. Aseesta löytyy edestä sekä takaa flip-up tähtäimet. Aseen varmistin tuntuu jämäkälle ja naksahtaa selvästi semi-auto asentoihin, kuten myös safe-asentoon. Dboyssa kyseinen varmistin on hieman tunnoton eikä varmistimen asennot tunnu naksahtavan yhtä selvästi kohdalleen. Latauskahva sekä lippaan vapautin toimivat kuten pitääkin. Aseen muoviosat pistoolikahva sekä perä ovat suht kiiltävää materiaalia eivätkä omasta mielestä ole yhtä hyvän näköiset kuin esim. dboy aseessa. Perä toimii moitteetta ja pienen teipin lisäyksen jälkeen ei turhia nitku. Perästä löytyy myös hyvin säätö varaa, johtuen 6-asentoisesta perästä. Kiskoa aseesta löytyykin sitten enemmän kuin tarpeeksi. Omasta
mielestä vähemmälläkin pärjäisi, mutta suunittelijalle ei ole vähempi näköjään riittänyt Very Happy Etu kiskosto on 10,5" pitkä ja lisäksi edestä löytyy pieni palikka tähtäintä sekä bipodeja varten. Ylärunko on myös flat-top mallinen johon saakin vaikka minkälaista optiikkaa kiinni.

Lippaiden suhteen ase on suht hankala. Aseen mukana toimitettiin yksi hi-cap lipas, joista itse en henk.koht syty ollenkaan. Tulikin kiire hommata jostain g&p valmistamia midcap-lippaita. Pcb:stä sain hommattua yhden ja kaksi onkin tulossa milgear wgc kimppatilauksen kautta kesäkuun aikana. Lippaat ovat suunilleen saman kokoisia kuin m14:sta lippaat ja mahtuvat taskuihin hyvin yksitellen.

Asetta en vielä ruvennut purkamaan sen enempiä, koska ase tuntuu toimivan moitteitta paketista nostettuna. Pelailen aseella muutamat testi pelit ja varmaan sen jälkeen rupean tutkimaan sisuksia. Ase olisi jossain välissä tarkoitus kronottaa kun se on mahdollista, jotta saisi jokinlaisia lukemia syynättäväksi. Aseesta olisi tarkoitus eliminoida sarjatuli pois, johtuen ihan aseen käyttötarkoituksesta. Tarkoitus myös vaihtaa johdotukset paksumpiin silikoni johtimiin sekä mosfet ja mikrokytkimen lisäys. Todennäköisesti boksi vaatii jossain välissä täydellisen syynäyksen ja huollon. Lisäilen tekstiä sitä mukaan mitä aseesta uutta ilmenee.

Lisää kuvia löytyy täältä:
https://s123.photobucket.com/albums/o285/Lynx-/AS/Gear/Sr-25k/

-Mikko


Viimeinen muokkaaja, Lynx pvm To Marras 27, 2008 6:31 am, muokattu 4 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Abelius

Abelius


Viestien lukumäärä : 226
Join date : 22.04.2008
Ikä : 35

Halvat aseet Empty
ViestiAihe: Vs: Halvat aseet   Halvat aseet Icon_minitimeLa Kesä 14, 2008 1:25 pm

Tosi hyvältä näyttää! Kyseisen valmistajan uuden polven metalli-M16A4 onkin minua jo jonkin aikaa kiinnostanut, saa nähdä hankkisiko moisen nyt kun noin hyvin tuntuu tämäkin vehje paketista toimivan. Jos jaksaisi vaikka Gunnerista tilata itsekin, sieltä kun saa niitä mainioita Claymore-miinoja sopuhintaan. Smile
Takaisin alkuun Siirry alas
Pantheus

Pantheus


Viestien lukumäärä : 98
Join date : 02.05.2008
Paikkakunta : Mikkeli

Halvat aseet Empty
ViestiAihe: Vs: Halvat aseet   Halvat aseet Icon_minitimeMa Kesä 23, 2008 3:37 pm

Jonkinlaista sepustusta odotettavissa Cyman täysmetallisesta ja puisesta AKM:stä lähiaikoina Wink
Takaisin alkuun Siirry alas
Abelius

Abelius


Viestien lukumäärä : 226
Join date : 22.04.2008
Ikä : 35

Halvat aseet Empty
ViestiAihe: Vs: Halvat aseet   Halvat aseet Icon_minitimeTo Heinä 03, 2008 7:03 pm

Kirjoittelin Arnies Airsoftiin artikkelin kiinalaisesta Gaymore-miinasta. Löytyypi alta jos kiinnostaa:

http://www.arniesairsoft.co.uk/forums/index.php?showtopic=147403

Tositoimissa pääsen ehkä kokeilemaan vehjettä jo viikonloppuna.
Takaisin alkuun Siirry alas
Pexi69
Viestien lukumäärä : 91
Join date : 22.04.2008

Halvat aseet Empty
ViestiAihe: Vs: Halvat aseet   Halvat aseet Icon_minitimeTo Heinä 24, 2008 3:42 pm

Lähiaikoina luvassa juttua Cyman M14 mallista sekä virityksestä tasolle 2-2.5J
Sisäosat on jo hyllyssä, mutta asetta joutuu vielä odottelee ensi viikkoon.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sytytyslanka

Sytytyslanka


Viestien lukumäärä : 78
Join date : 04.05.2008
Ikä : 30
Paikkakunta : Kangasniemi

Halvat aseet Empty
ViestiAihe: Vs: Halvat aseet   Halvat aseet Icon_minitimeTo Heinä 24, 2008 6:42 pm

Kunhan saan muutaman pelin pelattua tuolla Kalashin täysmetallisella ja puuosilla varustetulla AKS-74:llä, kyhäilen jonkin näköistä arvostelua tänne. Pyssy on todellakin vakuuttanut minut kiina-aseiden laadusta. Kun kahteensataan euroon saa tuollaisen pyssyn uutena niin paluuta CA:n, Maruin yms. aseisiin ei enää ole... Smile
Takaisin alkuun Siirry alas
Pexi69
Viestien lukumäärä : 91
Join date : 22.04.2008

Halvat aseet Empty
ViestiAihe: Vs: Halvat aseet   Halvat aseet Icon_minitimePe Elo 01, 2008 6:31 am

Eilen postista pärähti hyllyyn Cyman M14.
Hetken kapistusta hypisteltyäni olin erittäin otettu laadusta, suurimmalta osin kaikki näytti hyvältä.
No ei muuta kun värkki auki ja kappaleiksi...
Sisältä löytyi metalli laakerit, rattaat, muovinen jousenohjain, surkea sylkkä setti ja kauhea shimmmitys.
Mecha auki, puhdistus, shimmitys ja uutta osaa sisään

-Guarder laakerit, mallia öljylliset+shimmit
-Guarder Double torgue rattaat
-Guarder sylkkä setti
-Guarder laakeroitu ohjain(modattu v.3)
-Guarder tappat plate
-Guarder M130 jousi
-Guarder cut off lever
-Guarder hoppikumi+painaja+yksikkö
- SRC Tourgue up motti

Koko operaation yhteydessä poistettiin tulenvalitsin kaikkinen helyineen, joten sarjaa ei ole
Testit on vielä ampumatta mutta kuulosti hyvältä tyhjälaukauksissa, ääni oli pehmeä ja metallisuutta ei juuri kuulunut
Akkuna tullaan käyttämään 10.8v largea tai 12v largea mosfetin kanssa kun kerkiän piirin kiinnittää

Tätä rakennellessa tuli todettua että ase on todellakin 100% marui yhteensopiva, joitakin eroja on esim. kontaktipinnoissa yms. mutta mecha on kuvien ja muun perusteella täysi klooni

EDIT: Guarderin hoppiyksikkö ei toiminut guarderin kanssa, ilmeisesti kammion on liian tiukka ja kuula ei painu sisään.
Vaihdettu cyman yksikkö guarderin kumilla takaisin ja toimii.


Viimeinen muokkaaja, Pexi69 pvm Su Elo 03, 2008 8:26 am, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Abelius

Abelius


Viestien lukumäärä : 226
Join date : 22.04.2008
Ikä : 35

Halvat aseet Empty
ViestiAihe: Vs: Halvat aseet   Halvat aseet Icon_minitimeLa Elo 02, 2008 6:14 pm

Omassa Cyman M14-tussarissa ei nyt muutaman pelin jälkeen ole ilmennyt oikeastaan muuta vikaa kuin liian kova hoppikumi, joka karkeammilla (esmes umpipaskahomoilla G&P:n) kuulilla laskee lähtönopeuden pirun pieneksi. Enpä ole välittänyt, kun olen KSC:n kuulia käyttänyt. Latauskahva ei myöskään ole raiskattavissa edes taas, vaan jumittaa pariinkin eri asentoon matkan varrella. Omassa puolestaan kuulostaa ampumaääni suhteellisen terveelliseltä mikä kielii edes kohtalaisesta shimmityksestä. Lähtönopeus on luokkaa 125m/s, eli ihan sopiva. Menee muovinen jousenohjain rikki sitten jos menee. Very Happy

Voisiko joku Dboysin soltteja (Lynx lähinnä) rassannut vilkaista että sopivatko Dboysin ja G&P:n RAS-etupäät ristiin? Varasoltiksi olisi näillä näkymin tarkoitus Dboysi ostaa ja parit osat varsinaiseen solttiin varastaa. Smile
Takaisin alkuun Siirry alas
Pexi69
Viestien lukumäärä : 91
Join date : 22.04.2008

Halvat aseet Empty
ViestiAihe: Vs: Halvat aseet   Halvat aseet Icon_minitimeTi Elo 05, 2008 5:33 pm

Cymasta löytyi sitten lähtönopeus ogelma, ilmeisesti jossain suuttimen ja hoppikammion välissä on vuoto(etenkin lipas paikallaan) hoppi heittelee erittäin rajusti ja kuulan nopeus jopa +-20m/s
Takaisin alkuun Siirry alas
Peqe

Peqe


Viestien lukumäärä : 129
Join date : 01.05.2008
Paikkakunta : Pieksämäki

Halvat aseet Empty
ViestiAihe: Vs: Halvat aseet   Halvat aseet Icon_minitimeTi Elo 05, 2008 6:44 pm

Elikkäs kirjoitan nyt jotakin tuosta JG Mp5 RAS
en ole uskaltanut purkaa asetta, enkä tule varmaan itsestään purkamaan asetta.
Eli ase on täysimetallinen lukuun ottamatta jotain nippeli osia, susuksissa pitäisi olla metallia (laatikon mukaan).
Nyt vähän teknisiä tietoja:
# Gearbox versio 2
# largeliitin, aseeseen sopii large-akku
# Paino 2,86 kg
# Pituus 710 mm
# Lähtönopeus huimat 150m/s (olen alkanut käyttää lähtönopeuden alentajaa).

Mutta aseen tarkkuus ei ole parhaasta päästä, joten kysyisin tässä että, meneekö Tanio Koba Hop Twist Barrel for Marui MP5 series tarkkuuspiippu myös JG tekeleeseen?
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content

Halvat aseet Empty
ViestiAihe: Vs: Halvat aseet   Halvat aseet Icon_minitime

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Halvat aseet
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 9Siirry sivulle : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Seuraava
 Similar topics
-
» M: Aseet + varustepaketti 350e

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Airsoft-Pieksämäki :: Yleinen keskustelu :: Yleinen keskustelu-
Siirry: