Airsoft-Pieksämäki
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Airsoft-Pieksämäki

#pmksoft
 
PääsivuPääsivu  Latest imagesLatest images  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

 

 Tarina ideaa yöpeleihin

Siirry alas 
2 posters
KirjoittajaViesti
Japa

Japa


Viestien lukumäärä : 54
Join date : 17.03.2016
Ikä : 30
Paikkakunta : Rautalampi

Tarina ideaa yöpeleihin Empty
ViestiAihe: Tarina ideaa yöpeleihin   Tarina ideaa yöpeleihin Icon_minitimeKe Loka 04, 2017 8:05 pm

Tuli Jatkettua joskus alotettua kirjottamaan juonellisempaa mini skenaariota ja arvelin jahka tätä vois hyödynnellä yöpeleissä joista oli puhe viimekerralla.
Ja josko tästä saatais aktiivinen lanka jossa vois suunnitella tuota koko yöpeli tapahtumaa.

Mutta joo tosiaan alla Yhenlainen visiointi mistä vois lähteä jalostamaan vaikka isompaa ja tarkempaa skenaariota Laughing
Ala-vadin nousu ja tuho?Tausta:

Turmestanian niemimaalla oli pitkään jatkunut taistelu jossa vastakkain olivat Yhdistyneet Kunnat jatkossa (YK) ja Kabdabin kylän sissit.

Taistelun kulkua oli YK:n toimesta koitettu vauhdittaa pommittamalla arveltua sissien tukikohtaa mutta tulenjohdon saamat kordinaatit eivät ihan osuneet kohdilleen, ja osa tukikohdasta ei tuhoutunut ja useita kapinallisiakin säilyi hengissä

Tuhoisan pommi-iskun jälkeen selvinneet Kapdabin kylän asukkaat joutuivat jättämään kotinsa ja lähtemään viereisiin kyliin evakkoon hurjaksi käyneitä taisteluita.

Kapdabin kohtuullisen kookas tukikohta jossa oli piilossa sadoittain vihamielisiä sissejä joista osa pelastui ja he eivät olleet sattuneesta mielissään.

Lisäksi bunkkerissa oli myös pelätty diktaattori Ala-Vadin jota YK joukot olivat koittaneet pitkään saada pois päiviltä. Loput selvinneet kapinan haluiset sissit asettuivat metsään kylän laitamille ja olivat valmiita puolustamaan johtajaansa Ala-Vadiinia viimeiseen saakka.

Ja pahin mahdollinen uhka on se että Alavadin uhkaa mailmaa kemiallisella aseella, ainoastaan löytämällä laukaisu avaimen on mahdollista laukaista ohjukset.Pelin kulku:

YK:lle tuli pian tieto siitä että pommit eivät tuhonneetkaan koko tukikohtaa ja että osa sisseistä ja mahdollinen sissien johtaja ovat asettautuneet metsään. Tehtävä päätetään viedä loppuun ja kapinalliset kukistaa lopullisesti, paikalle laitetaan kourallinen kokeneita YK kuperkeikka ukkeleita, mitenkä käy kukistaako YK Ala-vadin miehineen vai pääseekö hän käsiksi avaimeen joka saattaa muuttaa mailman historiaa.


Sissejä määrä 10-25?

Yhdistyneiden Kuntien sotilaat määrä 8-15?

Ala-Vadin 1

?? jokerit 1-2??

Pahoittelen kieliopillisista virheistä kaikki muu kiinnosti niillä tunneilla enemmän kuin itse aihe Embarassed


Jani "Japa" Tiitinen


Takaisin alkuun Siirry alas
FinnViking

FinnViking


Viestien lukumäärä : 367
Join date : 29.08.2011
Ikä : 24
Paikkakunta : Pieksämäki

Tarina ideaa yöpeleihin Empty
ViestiAihe: Vs: Tarina ideaa yöpeleihin   Tarina ideaa yöpeleihin Icon_minitimeTo Loka 05, 2017 10:45 am

Nopeasti silmäiltynä ihan hyvän kuuloinen juonen pohja! Tietty voisi muokata esimerkiksi paikannimiä sopimaan tuonne Nikkarilan metsikköön ja osapuolet muuttaa ehkä tasaisemman oloiseksi, tuosta saattaisi tulla kuva YK:n paremmista varusteista ja jonkinlaisista välttämättömistä sissivarusteista. Parolassahan oli Uusimaa ja Pirkanmaa, jotain samantyylistä ehdottaisin, mutta kumminkin tuohon Japan ehdottamaan hieman hupaisasti väänneltyyn tyyliin.

Päivämäärät ja pelinjärjestys ovat tällä hetkellä varmaankin isoimmat kysymykset peliä koskien. 20-22.10 viikonloppuna ei pikaisella googlailulla ainakaan vaikuttaisi olevan mitään, ensi viikko voisi olla vähän liian äkkiä. Pelinjärjestäjäporukkaan tarvitaan varmaan muutama henkilö, riippuen osapuolten ja käyttöönotetun pelialueen koosta jne. Itse olisin valmis ainakin osan pelistä toimimaan järjestäjänä, jos pätkän edes pääsisi pelailemaan. Järjestäjien todennäköisesti täytyisi valvoa turvallisuutta pelialueelle vievien teiden ja polkujen lähellä ja vastata esimerkiksi turvallisuusasioista. Ensiaputaitoinen ihminen valmiuteen varmaan melkolailla vaatimus myös kun ns. isosta pelistä kyse.

Ilmoittautumisjärjestelmänä voitaisiin käyttää esimerkiksi kuulaporttia, kun se on valtakunnallisestikin tuttu ja monella käytössä.

Lisää ideoita/ajatuksia/tärkeitä pointteja muiltakin mukaan vaan!

-Wille
Takaisin alkuun Siirry alas
Japa

Japa


Viestien lukumäärä : 54
Join date : 17.03.2016
Ikä : 30
Paikkakunta : Rautalampi

Tarina ideaa yöpeleihin Empty
ViestiAihe: Vs: Tarina ideaa yöpeleihin   Tarina ideaa yöpeleihin Icon_minitimePe Loka 06, 2017 12:11 pm

Joo kaikkihan on muokattavissa ja arvelin just että ei oteta liikaa mallia ehasan tyylistä Smile Mutta niin tuohon osapuoli jakoon ois se että sissejä sais olla kohtuudella enemmän ja heidän etunsa olla puollustajana vois tasottaa asiaa. Päivämääränä tuo 20-22 saattaa tulla aika nopeesti monelle tai en tiiä voi olla että kerkiiskin nuille päiville..

Ja joo oishan se hyvä kun ois tosiaan tuo turvallisuus seikka otettu huomioon kyllä, se että miten sen järjestää onkin sitten kyssäri. OIsko joku ulkopuolinen ei pelissä mukana olia vai mitenkä
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content

Tarina ideaa yöpeleihin Empty
ViestiAihe: Vs: Tarina ideaa yöpeleihin   Tarina ideaa yöpeleihin Icon_minitime

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Tarina ideaa yöpeleihin
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Airsoft-Pieksämäki :: Yleinen keskustelu :: kehittämisideat-
Siirry: